Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
18.1 C
Tinos

Η ΠΕΔ Ν. Αιγαίου χρηματοδοτεί το 8ο Tinos Running Experience 2023

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 ανακοινώθηκε από το Δήμο Τήνου ότι το αίτημά του προς την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για τη χρηματοδότηση του 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023 και του TINOS FOOD PATHS έγινε αποδεκτό.


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για αυτή την απόφαση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Τήνου και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Τήνου κ. Σιώτο Γιάννη για την πρωτοβουλία του και το αίτημά του προς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου καθώς και την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την έγκριση του αιτήματος.

Ο Δήμος Τήνου στέκεται αρωγός από το πρώτα δειλά βήματα της διοργάνωσης του TINOS RUNNING EXPERIENCE το 2014. Η αρωγή των φορέων και όλων όσων συμμετέχουν ως χορηγοί και εθελοντές είναι πολύτιμη για τη συνέχιση της διοργάνωσης, καθώς είναι μία δράση που για να είναι πετυχημένη και κάθε χρόνο καλύτερη χρειάζεται πολλά χρήματα και πολύς κόπος. Κυρίως όμως χρειάζεται ομαδική δουλειά.

Η μεγάλη και ανοδική κάθε χρόνο προσέλευση των αθλητών και των συνοδών τους (οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες κ.α.), ο μεγάλος αριθμός των ίδιων αθλητών που έρχονται κάθε χρόνο να τρέξουν ξανά και ξανά, η αναγνωρισιμότητα του νησιού μας ως ένας προορισμός με ένα
μεγάλο αθλητικό γεγονός (αθλητικός τουρισμός) και το οικονομικό όφελος του τόπου μας είναι η μεγάλη ανταμοιβή για το Σύλλογό μας και τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Είμαστε μια οικογένεια – Διανομή τροφίμων στην Ιερά Νήσο Τήνο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ανακοινώνεται...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας Κατώτερων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –...