Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

Η νεολαία της Τήνου έδειξε τον επόμενο Δήμαρχο του νησιού!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το πάρτι νεολαίας του συνδυασμού “Επιλογη Ευθύνης”. Οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να δώσουν το δικό τούς προσωπικό στίγμα στο συνδυασμό!

Οι νέοι του συνδυασμού έλαβαν το λόγο με σύντομες τοποθετήσεις και εξήγησαν γιατί αποφάσισαν να στοιχηθούν στην προσπάθεια του Παναγιώτη Κροντηρά. Πλήθος νέων έδωσαν το παρών διασκεδάζοντας και συζητώντας για τα θέματα του νησιού. Στο σημείο βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου και επικεφαλής του συνδυασμού, Παναγιώτης Κροντηράς, όπως και άλλοι υποψήφιοι του συνδυασμού.

“Οι νέοι είναι το παρόν και το μέλλον. Τίποτα από όσα κάναμε δεν θα είχε αξία, αν δεν λαμβάναμε υπ’ όψη μας τη νέα γενιά. Για αυτό άλλωστε και ο Συνδυασμός μας έχει στις τάξεις του πολλούς νέους ηλικιακά υποψηφίους, καθώς η φωνή τους και θέλουμε και πρέπει να ακούγεται ” ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς στη μάζωξη που διοργάνωσαν οι νέοι (ηλικιακά ) υποψήφιοι του συνδυασμού ,σε γνωστό bar του νησιού.

Η αισιοδοξία και τα χαμόγελα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής περίσσεψαν μεταξύ των συνδαιτυμόνων της βραδιάς , ενώ η μαζική από την άλλη παρουσια των νέων “έδειξε” τον επόμενο Δήμαρχο του νησιού!