Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Η επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Αν. Ψάλτη, στο Attika TV: Να ανατρέψουμε τη στασιμότητα!


Την πρόταση των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει η επικεφαλής του Συνδυασμού, Αναστασία Ψάλτη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, Γιώργου Λαιμού, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα εξής:

ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
«Πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα που διοικούν το νησί και παίρνουν τις κρίσιμες αποφάσεις, αλλά πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία των ψηφοφόρων. Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ διαπιστώσαμε ότι δεν μπορούμε άλλο να
ζούμε κάτω από συνθήκες που δεν αξίζουν σε εμάς, αλλά ούτε στα παιδιά μας! Αντιδρούμε και συμμετέχουμε για να αλλάξει ο τόπος μας».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://fb.watch/njFg_RGTUE/

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
«Η δική μου υποψηφιότητα μέσω των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, για τη δημαρχία της Τήνου, είναι μία νέα προσπάθεια. Μία νέα ομάδα, οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ερχόμαστε να φέρουμε νέο αέρα στα αυτοδιοικητικά του νησιού μας.
Στόχος μας είναι να ανατρέψουμε τη στασιμότητα που έχει εγκατασταθεί στον τόπο μας εδώ και χρόνια, τόσο σε ό,τι αφορά τη γενική λειτουργία του νησιού, όσο και τις υποδομές του».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://fb.watch/nk-tD7q892/

ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
«Αυτή τη στιγμή, η Τήνος πραγματικά πάσχει στον τομέα των υποδομών! Δεν έχουμε νερό, δεν έχουμε λύσει το θέμα της διάθεσης των απορριμμάτων, δεν έχουμε ασφαλές λιμάνι και το κέντρο υγείας μας είναι
υποστελεχωμένο».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://fb.watch/nkT7w5BWSh/

Παρέμβαση Αναστασίας Ψάλτης για τη μεταφορά της λυματολάσπης του Βιολογικού

Παρέμβαση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Δήλωση Αναστασιας Ψάλτη για τα διαθέσιμα εργαλεία και προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων και δημοτικών κτιρίων

Δήλωση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...