Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Η Έπαρχος Τήνου για τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής

Με ανακοίνωση της η έπαρχος Τήνου, Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου αναφέρει στη συζήτηση απολογισμού της Περιφερειακής Αρχής: 

Είμαστε σήμερα εδώ σε μια ειδική συνεδρίαση που αφορά τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής για τη χρονιά που πέρασε.

Ενας απολογισμός με τεράστια δυναμική μιας και έχουμε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο που ανταγωνιζόμαστε τον εαυτό μας και τον έχουμε ξεπεράσει, αφού κάθε χρονιά θέτουμε στόχους ψηλότερους που τους υλοποιούμε και συνεχώς ανεβάζουμε τον πήχη.

Θα μου επιστρέψετε όμως να μη σταθώ στα έργα αλλά στο ότι στην παρούσα Περιφερειακή Αρχή κυριαρχεί έμπρακτα το ότι πρώτο και βασικό μέλημά μας είναι ο άνθρωπος.

Αυτό φαίνεται τόσο από τις δράσεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας που γίνονται μέσα από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας, που είναι επιφορτισμένες εκτός των άλλων και με δράσεις που συμβάλουν στην αποφυγή μετάδοσης του κορωνοιού, αλλά και πρωτίστως από τις δράσεις των Διευθύνσεων Κοινωνικής Μέριμνας.

Ενδεικτικά θα αναφερθώ στη στήριξη τόσων ανθρώπων και ευάλωτων ομάδων μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων, τη διανομή τροφίμων μέσω του ΤΕΒΑ στα νησιά μας, σε συνεργασία και με τους κατά τόπους φορείς, επιχορήγηση πιστοποιημένων Νομικών Προσώπων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συνδρομή σε άτομα με αναπηρία, δράσεις του Κοινωνικού Παρατηρητηρίου σε συνεργασία με Δήμους και Κέντρα Κοινότητας, στήριξη και εκπαίδευση θετών γονέων και τόσες άλλες δράσεις.

Ενα έργο που έχει παραχθεί για τον άνθρωπο και συνάμα είναι υπεράνθρωπο αφού υπεράνθρωπη ήταν και είναι η προσπάθεια όλων ώστε να σταθούμε δίπλα σε κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη, με σεβασμό και διακριτικότητα και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν σκληρά για να υλοποιηθεί αυτό το τεράστιο κοινωνικό έργο, γιατί μπορεί τα νησιά μας να είναι διάσπαρτα στο Αιγαίο όμως στα πλαίσια της στήριξης, της κοινωνικής μέριμνας και της αλληλεγγύης, μέσα από το ανθρώπινο πρόσωπο της παρούσας Περιφερειακής Αρχής, καμιά και κανένας δεν είναι μόνος.

Περίληψη Διακήρυξης Πλειοδοτικού Διαγωνισμού Μίσθωσης ενός (1) ακινήτου του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς νήσου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ – ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ-ΚΕΑΣ –ΜΗΛΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΕΡΑΣ...

Είμαστε μια οικογένεια – Διανομή τροφίμων στην Ιερά Νήσο Τήνο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ανακοινώνεται...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...