Κυριακή 26 Μαΐου
21.1 C
Tinos

Η αθώωσή της Άννας Μαραβέλια είναι άλλη μια δικαίωση των αγώνων του λαού της Τήνου 

«Βρέθηκα σήμερα, μαζί με άλλους κατοίκους της Τήνου, ως μάρτυρας υπεράσπισης της σ. Άννας Μαραβέλια. Η αθώωσή της είναι άλλη μια δικαίωση των αγώνων του τηνιακού λαού, που για 2 χρόνια, συλλογικά, υπερασπίστηκαν το νησί τους κόντρα στην άναρχη τοποθέτηση ανεμογεννητριών με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα των επενδυτών, σε βάρος του περιβάλλοντος, σε περιοχές πολιτιστικής και γεωγραφικής σημασίας, σε βάρος των συμφερόντων και της υγείας των κατοίκων», επεσήμανε σε δήλωσή του ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, για την αθώωση της Άννας Μαραβέλια, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τήνου.

Υπογράμμισε όμως πως «η υπόθεση δεν έχει τελειώσει» καθώς «μπροστά μας έχουμε τις δικές δεκάδων συμπατριωτών μας, οι οποίοι διώκονται για την συμμετοχή τους σε αυτές τις κινητοποιήσεις» και πρόσθεσε ότι «δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, απαιτούμε να αθωωθούν όλοι όσοι διώκονται». 

Καταλήγοντας έκανε σαφές πως «συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην “γκριζοπράσινη” πολιτική ΕΕ – κυβέρνησης και των αστικών κομμάτων που δίνει το “ελεύθερο” στους μονοπωλιακούς ομίλους να κάνουν μπίζνες εις βάρος του λαού και του περιβάλλοντος και μάλιστα στο όνομα δήθεν της προστασίας του».

πηγή: 902.gr