Σάββατο 27 Ιουλίου
27.9 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη καλεί σε debate τους άλλους 4 διεκδικητές της δημαρχίας

Με επιστολή προς τους ανθυποψηφίους της, Άννα Μαραβέλια, Πέτρο Κουσουνάδη, Παναγιώτη Κροντηρά και Ιωάννη Σιώτο, η επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη, τους καλεί σε debate, στις αρχές της τελευταίας εβδομάδας πριν τις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου. Η ίδια τονίζει, στην επιστολή της, ότι θεωρεί κοινό στόχο των διεκδικητών της δημαρχίας την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών και την ενίσχυση του δημοκρατικού διαλόγου, ενώ δηλώνει
βέβαιη ότι όλοι θα αποδεχθούν την πρότασή της. Ως εκ τούτου, η επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ καλεί τους άλλους τέσσερις υποψήφιους να ορίσουν εκπρόσωπό τους, ώστε να συμφωνηθεί άμεσα η διαδικασία.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή-πρόσκληση σε debate που υπογράφει η Αναστασία Ψάλτη:

Κυρία Άννα Μαραβέλια
Κύριο Πέτρο Κουσουνάδη
Κύριο Παναγιώτη Κροντηρά
Κύριο Ιωάννη Σιώτο

Τήνος 20 Σεπτεμβρίου 2023

Κυρία και κύριοι συνυποψήφιοι,

Πλησιάζοντας στο τέλος της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών, θεωρούμε ότι στόχος όλων μας είναι η πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών και η ενίσχυση του δημοκρατικού διαλόγου.
Ακριβώς γι’ αυτό, σας προτείνουμε τη διεξαγωγή διαλόγου μεταξύ όλων των υποψηφίων (debate), στις αρχές της τελευταίας εβδομάδας πριν τις εκλογές.
Βέβαιοι ότι θα αποδεχτείτε την πρόταση μας, παρακαλούμε να ορίσετε εκπρόσωπο σας, ώστε να συζητηθούν άμεσα τα διαδικαστικά ζητήματα και να οργανωθεί η συζήτηση με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Με εκτίμηση,
Αναστασία Ψάλτη
Υποψήφια Δήμαρχος Τήνου

Παρέμβαση Αναστασίας Ψάλτης για τη μεταφορά της λυματολάσπης του Βιολογικού

Παρέμβαση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Δήλωση Αναστασιας Ψάλτη για τα διαθέσιμα εργαλεία και προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων και δημοτικών κτιρίων

Δήλωση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Αλλάζουμε – Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για γεωτρήσεις

Παρέμβαση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...