Δευτέρα 22 Ιουλίου
33.8 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη και οι Αλλάζουμε συναντήθηκαν με τους κατοίκους στον Πύργο

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου η πρωτοβουλία του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, που έχει στόχο να μιλήσουμε με τους κατοίκους όλων των οικισμών του νησιού μας, μας έφερε στον Πύργο. Η ανταπόκριση
των συμπολιτών μας στην πρόσκληση των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά και κάθε προσδοκία!

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη, μιλώντας με σαφήνεια και καθαρότητα, ανέλυσε τη στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ως το κρίσιμο στοίχημα για την εξέλιξη του νησιού μας. Ως καθοριστική αναδείχθηκε η ανάγκη να ασχοληθούν με την επίλυση των προβλημάτων της Τήνου άνθρωποι που επιζητούν το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, η Αναστασία Ψάλτη απάντησε στις ερωτήσεις των κατοίκων, τους παρουσίασε τους βασικούς άξονες στρατηγικής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ:
α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα,
β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,
γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη,
καθώς και τις λύσεις που προτείνουμε για τα προβλήματα της καθημερινότητας που δυσκολεύουν τη ζωή όλων μας, αλλά και για τα μεγάλα θέματα του νησιού μας.

Η πολυπληθής παρουσία των ανθρώπων της περιοχής, αλλά και το τόσο έντονο ενδιαφέρον τους για συμπόρευση προς ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας, επιβεβαίωσε -για μια ακόμη φορά- πως την Κυριακή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους κατοίκους του Πύργου!

Παρέμβαση Αναστασίας Ψάλτης για τη μεταφορά της λυματολάσπης του Βιολογικού

Παρέμβαση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Δήλωση Αναστασιας Ψάλτη για τα διαθέσιμα εργαλεία και προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων και δημοτικών κτιρίων

Δήλωση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...