Σάββατο 27 Ιουλίου
28.8 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στον Όρμο Υστερνίων

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου στον Όρμο Υστερνίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, με σκοπό οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ να βρεθούμε σε κάθε οικισμό της Τήνου, να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς των κατοίκων και να
τους παρουσιάσουμε τις θέσεις του Συνδυασμού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα που καταρτίσθηκε βάσει των ζητημάτων που προβληματίζουν όλους εμάς, τους κατοίκους του νησιού. Στη συνέχεια, παρουσίασε τους 3 άξονες παρεμβάσεων που προβλέπει η στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπισή τους:
α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα,
β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,
γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη,
και παρουσίασε την επιστημονική τους τεκμηρίωση.

Ακολούθως, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στον Όρμο Υστερνίων, στα θέματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν, αλλά και στις λύσεις που έρχονται να δώσουν οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που επένδυσαν χρόνο στη συζήτησή μας, για την παραγωγική συμμετοχή τους στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας της Τήνου μας.

Παρέμβαση Αναστασίας Ψάλτης για τη μεταφορά της λυματολάσπης του Βιολογικού

Παρέμβαση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Δήλωση Αναστασιας Ψάλτη για τα διαθέσιμα εργαλεία και προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων και δημοτικών κτιρίων

Δήλωση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...