Δευτέρα 22 Ιουλίου
33.8 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στο Σμαρδάκιτο

Το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους κατοίκους στο Σμαρδάκιτο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην ενοριακή αίθουσα Αγίου Αντωνίου Παδούης και οργανώθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ του Συνδυασμού, που έχει στόχο να επισκεφθεί όλους τους οικισμούς της Τήνου και να συνομιλήσει με όλους τους πολίτες του νησιού.

Στο Σμαρδάκιτο, όπως και σε όλα τα μέρη όπου έχει βρεθεί ως τώρα το #ΣΥΖΗΤΑΜΕ, η προσέλευση των κατοίκων ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Το ίδιο και ο βαθμός στον οποίο οι αγωνίες μας για το μέλλον του τόπου μας είναι κοινές, όπως και η διάθεσή όλων μας να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για ένα καλύτερο αύριο και ανέπτυξε τους τρεις βασικούς άξονες στρατηγικής του Συνδυασμού για διατήρηση της ταυτότητας της Τήνου μας, ισόρροπη οικονομική και δημογραφική ανάπτυξη, καθώς και τους δυο άλλους τομείς που απασχολούν τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, τη διαχείριση της καθημερινότητας και την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων. Στη συνέχεια, απάντησε στις ερωτήσεις που της τέθηκαν για όλα τα ζητήματα, αναλύοντας σε κάθε θέμα τις τεκμηριωμένες λύσεις που έχουν επεξεργαστεί οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ -πάντα σε συνεργασία με επιστήμονες και ειδικούς ανά αντικείμενο- στο πλαίσιο της εκπόνησης του προγράμματος του Συνδυασμού.

Οι κάτοικοι, στην εκτενή συζήτηση μαζί τους, μας μίλησαν για ένα χωριό αβοήθητο, με βασικό πρόβλημα το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της μη αποκομιδής τους.

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη θάλασσα, στο ACTION24

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη...

Αφιέρωμα στους «φυσικούς θησαυρούς της Τήνου και της Σύρου» από το γαλλικό περιοδικό Désirs de Voyages

Εκτενές αφιέρωμα σε 13 νησιά των Κυκλάδων φιλοξενεί το δημοφιλέστερο περιοδικό στη Γαλλία...

Ο ναυαγός ανοιχτά της Τήνου, η ιστορία του και οι εικόνες της διάσωσης που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Ο ναυαγός διασώθηκε στο Αιγαίο, με τις εικόνες που κόβουν την ανάσα,...