Τρίτη 23 Ιουλίου
29.8 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στην Καρυά

Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, βρεθήκαμε στην Καρυά.

Η δράση του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ μας έχει φέρει σε όλους τους οικισμούς της Τήνου και μας έχει δώσει την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το οποίο έχει εντοπίσει, καταγράψει και μελετήσει τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Τήνου. Στη συνέχεια, ανέλυσε όλες τις λύσεις που περιλαμβάνει η στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπισή τους και παρουσίασε την επιστημονική τους τεκμηρίωση.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Καρυάς στις προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν ιδιαίτερα θετική. Από την πλευρά τους, έθεσαν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα θέματα του νερού και της συγκοινωνίας ήταν εκείνα στα οποία δόθηκε η μεγαλύτερη έμφαση και έγινε η περισσότερη συζήτηση.

Παρέμβαση Αναστασίας Ψάλτης για τη μεταφορά της λυματολάσπης του Βιολογικού

Παρέμβαση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Δήλωση Αναστασιας Ψάλτη για τα διαθέσιμα εργαλεία και προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων και δημοτικών κτιρίων

Δήλωση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΑΛΕΠΑΣ στην Καρυά Τήνου, την Τρίτη του Πάσχα

Με αφορμή την παγκόσιμα ημέρα γλυπτικής ( 24 Απριλίου...