Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
11.8 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στην Καρυά

Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, βρεθήκαμε στην Καρυά.

Η δράση του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ μας έχει φέρει σε όλους τους οικισμούς της Τήνου και μας έχει δώσει την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το οποίο έχει εντοπίσει, καταγράψει και μελετήσει τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Τήνου. Στη συνέχεια, ανέλυσε όλες τις λύσεις που περιλαμβάνει η στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπισή τους και παρουσίασε την επιστημονική τους τεκμηρίωση.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Καρυάς στις προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν ιδιαίτερα θετική. Από την πλευρά τους, έθεσαν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα θέματα του νερού και της συγκοινωνίας ήταν εκείνα στα οποία δόθηκε η μεγαλύτερη έμφαση και έγινε η περισσότερη συζήτηση.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου Καρυάς Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των...

“Οι Αλλάζουμε αισθανόμαστε δικαιωμένοι διότι ένα σημαντικό ποσοστό συμπολιτών μας συνειδητοποίησε την ανάγκη να αλλάξουμε”.

Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ αισθανόμαστε δικαιωμένοι διότι ένα σημαντικό ποσοστό συμπολιτών...

Η Αν. Ψάλτη και οι Αλλάζουμε συναντήθηκαν με τους κατοίκους σε Πλατιά, Βεναρδάδο, Μαρλά

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου η πρωτοβουλία του...