Πέμπτη 2 Μαΐου
17.1 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στην Καρυά

Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, βρεθήκαμε στην Καρυά.

Η δράση του Συνδυασμού μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ μας έχει φέρει σε όλους τους οικισμούς της Τήνου και μας έχει δώσει την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού μας.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το οποίο έχει εντοπίσει, καταγράψει και μελετήσει τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Τήνου. Στη συνέχεια, ανέλυσε όλες τις λύσεις που περιλαμβάνει η στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για την αντιμετώπισή τους και παρουσίασε την επιστημονική τους τεκμηρίωση.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Καρυάς στις προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν ιδιαίτερα θετική. Από την πλευρά τους, έθεσαν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα θέματα του νερού και της συγκοινωνίας ήταν εκείνα στα οποία δόθηκε η μεγαλύτερη έμφαση και έγινε η περισσότερη συζήτηση.

Δήλωση Αλλαζουμε – Αναστασίας Ψάλτη για την σημερινή ορκωμοσία

Αναστασία Ψάλτη, Δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Ελευθερίου Καρυάς Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις...

Δελτίο Τύπου ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου 9-11

Τα θέματα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν...