Σάββατο 27 Ιουλίου
28.8 C
Tinos

Η Αν. Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι υποψήφιοι των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, υποδεχτήκαμε την Πέμπτη 14/9 στο εκλογικό μας κέντρο τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος του Συνδυασμού μας, Σωτήρης Κυρούλης.

Η Αναστασία Ψάλτη ανέλυσε τη στρατηγική των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το μέλλον του νησιού μας και, ιδιαίτερα, τους τρεις βασικούς της άξονες:

  • Το νησί πρέπει να αποκτήσει καθορισμένη ταυτότητα.
  • Ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους.
  • Ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Ακολούθως, συζητήσαμε εκτενώς τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί στην Τήνο. Κοινός παρονομαστής σε όλα όσα προβληματίζουν τον κλάδο είναι η απουσία μέριμνας εκ μέρους του Δήμου και γενικά των αρχών για βασικά ζητήματά του.

Η Αναστασία Ψάλτη ξεκαθάρισε ότι ευθύνη της δημοτικής αρχής αποτελούν όλα όσα συμβαίνουν στο νησί μας και ότι επί δικής της δημαρχίας, ο Δήμος μας θα είναι φορέας και εκπρόσωπος των αναγκών των πολιτών προς οποία άλλη υπηρεσία  απαιτείται και όχι αναρμόδιος όπως σήμερα.

Ώρα να ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ προς το καλύτερο, αρχής γενομένης από τις 8 Οκτωβρίου.

Παρέμβαση Αναστασίας Ψάλτης για τη μεταφορά της λυματολάσπης του Βιολογικού

Παρέμβαση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...

Δήλωση Αναστασιας Ψάλτη για τα διαθέσιμα εργαλεία και προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων και δημοτικών κτιρίων

Δήλωση της Αναστασίας Ψάλτη, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε»...