Σάββατο 25 Μαΐου
19.8 C
Tinos

Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Μεγαλόχαρη Τήνου

Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας τελέσθηκε απόψε η Ακολουθία του Όρθρου της Αγίας και Μεγάλης Δευτέρας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Τήνου, των Εφημερίων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού, με τη συνευχητική παρουσία πλειάδος πιστών κάθε ηλικίας οι οποίοι είχαν κατακλύσει τον Ναό, μεταξύ των οποίων η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Τήνου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως, ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου, ο Γενικός Γραμματέας και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Φορέων, διευθυντές εκπαιδεύσεως και εκπαιδευτικοί και ευλαβείς Χριστιανοί προσκυνητές και Τήνιοι.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄ ευχήθηκε για το Άγιον Πάσχα σε όλους, ευχαρίστησε τον Αρχιερατικό Επίτροπο και τους Ιερείς, ευχήθηκε στους Ιεροψάλτες, στους εκκλησιαστικούς επιτρόπους, στους εργαζομένους στο Ιερό Ίδρυμα και στους χριστιανούς και τους παρεκάλεσε να εύχονται και για τους ασθενείς και τους μοναχικούς ανθρώπους.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν οι χοροί οι χοροί των ιεροψαλτών υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Μάριου Κυριάκου.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Η Τήνος στα 5 νησιά που θα γεμίσουν του Αγίου Πνεύματος

Αν είσαι σε διαδικασία που ψάχνεις να πας κάπου...

Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στη Μεγαλόχαρη (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Μέση Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝΜΕΣΗΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...

Ενοικιάζεται Κατάστημα στην Τήνο (πρώην Ρεμέτζο)

Ενοικιαζεται το καταστημα (πρωην Ρεμετζο) χωρίς τον εξοπλισμο. Για...