Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

Φραγκίσκος Βιδάλης (ΜΠΑΝΤΟΥΜΑΣ) – Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Κροντηρά

Ένα ωραίο ταξίδι πλησιάζει προς το αίσιο τέλος του, που σηματοδοτεί μια ελπιδοφόρα και καλή αρχή.

Συνταξιδιώτες οι συνυποψήφιοί μου που έβαλαν στην άκρη τα κόμματα, τα χρώματα και τις πολιτικές πεποιθήσεις και έθεσαν ως κοινό σκοπό τους τον αγώνα για την ΤΗΝΟ ΜΑΣ.

Νιώθω την ανάγκη, να σας πω, ότι είμαι πολύ περήφανος που αγωνίστηκα όλον αυτόν τον καιρό με καθαρούς και ντόμπρους ανθρώπους.

Κάποιους από αυτούς δεν τους γνώριζα και τους ευχαριστώ θερμά για όσα περάσαμε τους τελευταίους μήνες και όσα μου δίδαξαν απλόχερα, χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις.

Ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν τον Παναγιώτη Κροντηρά σαν ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό, που θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάει το νησί μας μπροστά.

Πάνω απ’ όλα όμως, νιώθω περήφανος για όλα αυτά τα νέα παιδιά, που παρά τα όσα ακούσαμε, αποφασίσαμε να μην μείνουμε αμέτοχοι και να δώσουμε το δικό μας αγώνα και να διεκδικήσουμε να αποφασίζουμε για τον τόπο μας και για τους ανθρώπους του.

Ξέρετε ότι, το πιο εύκολο είναι, να κάτσεις στον καναπέ σου ή πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου και απλά να κρίνεις. Θέλει θάρρος και θράσος για να κανείς αυτό το βήμα, διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε κρίνουν.

(Γιατί μπλέκεσαι εσύ; Μια χαρά δεν είσαι με την δουλειά σου; Καλά τι σου έταξαν; κ.λπ.) ήταν κάποια από τα λόγια που ακούσαμε.

Παρόλα αυτά, κλείσαμε τα αυτιά μας στα μίζερα, μάθαμε να ακούμε τους ανθρώπους, ανοίξαμε τα μάτια μας και κάναμε το μεγάλο βήμα με το χέρι στην καρδιά, με το πάθος της νεότητάς μας και με την αισιοδοξία του φρέσκου, του καινούργιου και του άφθαρτου.

Για αυτό λοιπόν σας θέλουμε δίπλα μας !!!!

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΘΕΛΗΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Λίγο πριν την τελική ευθεία, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και τους φίλους μου (γιατί και αυτοί σαν οικογένεια είναι για μένα) που στάθηκαν δίπλα μου αρωγοί σε αυτήν την πρωτόγνωρη προσπάθειά μου, οι οποίοι βλέποντας την όρεξη και τη διάθεσή μου για προσφορά παραμέρισαν τους αρχικούς ενδοιασμούς τους.

Πιστεύω ότι οι νέοι πρέπει να τολμούν και να μην επηρεάζονται από τη «λίγη» λογική των ανταγωνισμών και των αντιπαραθέσεων.

Αν όλοι παλεύουμε για το καλό του τόπου μας σε τι ωφελούν όλα αυτά;

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω ότι θα με βρείτε υποψήφιο σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου (Τοπικό της Χώρας)

ΒΙΔΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (ΜΠΑΝΤΟΥΜΑΣ) του ΜΙΧΑΗΛ, +

με το συνδυασμό του Παναγιώτη Κροντηρά «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» και θα ήταν τιμή και χαρά μου να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και καλή ψήφο !!!!

Δημοτικές εκλογές 2023: Οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών, με την υποστήριξη...

Π. Κροντηράς : Η Τήνος μας έχει ανάγκη όλους!

Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Έτοιμος να υλοποιήσω όσα...

Τελικά αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών 2023 στην Τήνο ανα τμήμα

Ψήφισαν: Δύναμη Δημιουργίας: 51Επιλογή Ευθύνης: 89Αλλάζουμε: 21Κοινό Τηνίων: 16Λαϊκή Συσπείρωση:...

Σιγάλας Ανδρέας – Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Κροντηρά

Κατάγεται από την ενδοχώρα του νησιού μας,πιο συγκεκριμένα απο...