Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

Έριξε αυλαία στην προεκλογική του εκστρατεία ο Παναγιώτης Κροντηράς με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση! Η πλατεία Παντανάσσης έδειξε τον επόμενο Δήμαρχο Τήνου!

Μεγαλειώδης ήταν συγκέντρωση του Υποψήφιου Δήμαρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά με τον ίδιο να δηλώνει -μεταξύ πολλών άλλων- πως «η μεγάλη νίκη που έρχεται είναι δικό σας επίτευγμα»!

Σε μια ογκώδη συγκέντρωση, που θυμίζει άλλες εποχές, στην πλατεία Παντανάσσης, το βράδυ της  Παρασκευής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου και επικεφαλής του Συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης” κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τη «μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή».

Οι πολίτες της Τήνου με το «βροντερό παρών» που «φώναξαν» στην κεντρική προεκλογική ομιλία έδωσαν «παράσταση νίκης» στον Παναγιώτη Κροντηρά, ο οποίος συγκινημένος από τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου δεν σταματούσε να τους ευχαριστεί.

Ο Παναγιώτης Κροντηράς δεσμεύτηκε στους πολίτες του νησιού ότι θα παραμείνει «θιασώτης της προσφοράς, της σκληρής προσπάθειας και της δουλειάς. Δεν θα γίνω επαγγελματίας της πολιτικής και ιδιοκτήτης της καρέκλας», για να συνεχίσει, λέγοντας τα εξής:

«Θα είμαι Δήμαρχος της ουσίας και της πράξης και όχι της βιτρίνας. Θα είμαι Δήμαρχος των ανοιχτών διαδικασιών και όχι των απευθείας αναθέσεων. Θα κατασκηνώσω στα Υπουργεία και τα κέντρα λήψης αποφάσεων για να κερδίσω μάχες για την πόλη μου και όχι για δημόσιες σχέσεις. Δεν θα εγκαταλείπω και δεν θα θεωρώ τα χωριά μας περιοχές δεύτερης και τρίτης κατηγορίας.

Θα διοικώ με ομάδα, όχι με ημετέρους και αλαζονεία. Θα είμαι ένα δήμαρχος που θα υπηρετεί τη συνέχεια του Δήμου.Πάνω απ’ όλα θα σέβομαι, γιατί έτσι έμαθα! Δεν θα υποτιμώ τη νοημοσύνη των συμπολιτών μου κάνοντας εγκαίνια και στρώνοντας τσιμέντο λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Συνεχίζοντας την ομιλία του εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών τόνισε: “Δεν ρωτάνε κανένα 5 χρόνια τώρα, αποφασίζουν για όλα μόνοι τους.

Προκάλεσε ποτέ η δημοτική αρχή κάποια σύσκεψη με τους ξενοδόχους, τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων, τους τουριστικούς πράκτορες και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και οποιονδήποτε άλλον εμπλεκόμενο φορέα, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να υλοποιήσουν από κοινού ένα πλάνο για την συνολική τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας;

Να είναι βέβαιοι όλοι οι πολίτες της Τήνου, ότι δεν θα ακολουθήσουμε την πολιτική των φωτογραφιών και της φτηνής παράστασης υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα, που ακολούθησε αυτή η δημοτική αρχή. Έχω μάθει σε όλη μου την διαδρομή να μην μηδενίζω. Ό, τι καλό θα βρούμε θα το συνεχίσουμε!

Όλοι όμως το ξέρουν ότι έπρεπε να έχουν γίνει πάρα πολλά στον τόπο μας. Δεν έγιναν όμως, γιατί δεν υπήρχε κεντρικό σχέδιο και όραμα!Για το καλό της Τήνου είμαι αποφασισμένος να συνεργαστώ με όλους. Και με τον Περιφερειάρχη που θα εκλεγεί, και με την κυβέρνηση αλλά και με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε τοπικό επίπεδο , έχω ως στόχο να ενώσω όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του νησιού μας. Ως Δήμαρχος θα αξιοποιήσω όλους τους ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους, όπου και αν ανήκουν.

Σας ζητώ να βάλουμε τέλος στην περίοδο στασιμότητας. Καταθέτω το πρόγραμμά μας σήμερα και σας ζητώ μια θετική, μια καθαρή και δυνατή εντολή για την Τήνο που ονειρευόμαστε. “

Παράλληλα, υποσχέθηκε πως θα είναι δήμαρχος όλων την επόμενη μέρα, υποστηρίζοντας πως «η πόρτα του δημαρχείου θα είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες», για να τονίσει εμφατικά πως «θα αξιοποιήσουμε κάθε συμπατριώτισσά και συμπατριώτη μας που θέλει να προσφέρει. Η εποχή των αποκλεισμών, των κλειστών γραφείων, ενός δημαρχείου βιομηχανίας ρουσφετιών τελειώνει οριστικά στις 8 Οκτωβρίου!».

Κλείνοντας την ομιλία του και μέσα σε αποθέωση από τους ενθουσιασμένους και παθιασμένους παρευρισκόμενους πολίτες ο Παναγιώτης Κροντηράς τόνισε τα εξής:

“Με γνωρίζετε καλά. Σας κοιτάζω λοιπόν σήμερα κατάματα και σας λέω από την καρδιά μου να στηρίξετε την Παράταξή μας. Δώστε μας τη Δύναμη να πάμε την Τήνο μπροστά, Την Τήνο ψηλά.

Την Κυριακή είναι η ευκαιρία μας. Και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα μας.

Η Τήνος μίλησε απόψε, Μίλησε δυνατά!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!

Αυτό είναι το μήνυμα που εμείς στέλνουμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι της Τήνου.

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ξεκινάμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ με σκληρή δουλειά να φτιάξουμε ξανά την Τήνο που αξίζει στα παιδιά μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ”

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπισκόπο Jan...

Δήμαρχος Τήνου – Πρέπει να δοθούν και θεσμικά κίνητρα στους ιατρούς για να έρχονται στα νησιά

Για την Κυκλαδική,Του Λάμπρου Δεμερτζή Παναγιώτης Κροντηράς, Δήμαρχος Τήνου: Πρέπει...

Η εκπομπή “Τα εν Δήμω” της ΕΡΤ με καλεσμένο το Δήμαρχο Τήνου (video)

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δράσεις της αλλά και τα...

Δήμαρχος Τήνου – Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σηκώσουμε και νέα τρόπαια!

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ...