Τρίτη 23 Ιουλίου
29.8 C
Tinos

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεου Β’ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Απριλίου ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β’, Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μυκόνου, Μήλου, Σίφνου, Σερίφου, Κιμώλου, Κύθνου, Φολεγάνδρου, Σικίνου.

Τον Μητροπολίτη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλη της Διοικητικής Επιτροπήςκαι του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος ξενάγησε τον Σεβασμιότατο στην έδρα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο κτήριο Πρασσακάκη που αποτελεί το πρώτο αστικό νεοκλασικό σπίτι της χώρας, και του παρουσίασε το έργο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου σε όλο το νομό.

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος αναφερόμενος στην επισκευή και αναπαλαίωση από το Επιμελητήριο του κτηρίου Πρασακάκη δήλωσε πως αποτελεί μια χειρονομία αγάπης στον πολιτισμό και την ιστορία. Παράλληλα εξήρε το έργο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και τη σημασία τους για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της νησιωτικότητας, που βιώνουν οι κάτοικοι των νησιών μας διαχρονικά. Τόνισε δε πως οι δυσκολίες αυτές αντιμετωπίζονται με συνέργειες και τη σύμπραξη φορέων και θεσμών, θέση την οποία υποστήριξε και ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος αναφερόμενος και στις πρόσφατες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας με όλους τους φορείς σε καίρια θέματα που απασχολούν τις Κυκλάδες. Στο πλαίσιο αυτό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ δήλωσε ότι βρίσκεται διαχρονικά κοντά στο Επιμελητήριο Κυκλάδων με αγάπη και είναι πρόθυμος να παράσχει την υποστήριξή του όπου χρειαστεί, στο μέτρο των δυνάμεών του.

Ο ναυαγός ανοιχτά της Τήνου, η ιστορία του και οι εικόνες της διάσωσης που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Ο ναυαγός διασώθηκε στο Αιγαίο, με τις εικόνες που κόβουν την ανάσα,...

Ολυμπιακός – Χαμός στην Τήνο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια (ΦΩΤΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν χαμό και στην Τήνο...

MyCoast – 35 Καταγγελίες από έναν πολίτη στην Τήνο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Yπουργείου Οικονομικών, Οδυσσέας Τσάπαλος, μίλησε...