Δευτέρα 22 Ιουλίου
30.6 C
Tinos

Επίσκεψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου στο σχολείο του Τριαντάρου

Η ήσυχη καθημερινότητά μας γέμισε ευχάριστα από τις παιδικές φωνές των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, που επισκέφτηκαν το χωριό μας. Ήταν μια συγκινητική εμπειρία για όλους μας. Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή και συγχωριανό μας, Μανώλη Απέργη, για την ενημέρωση σχετικά με την ιστορία του δημοτικού μας σχολείου και για το ότι έφερε ζωή και γέλια στον τόπο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Βελαλόπουλο για την επαγγελματική του παρουσίαση των δύο μηχανημάτων πλεξίματος των γονέων του και την πλήρη ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία τους, από την απλή χρήση νήματος έως την παραγωγή μάλλινων ρούχων. Επίσης, ευχαριστούμε την κα. Μαρία Απέργη για την πληροφορία και την εκδρομή στο χωριό, καθώς και την κα. Χρυσάνθη Πρωτόπαπα για την επίσκεψη στο ελαιοτριβείο και τον μύλο. Επίσης, ευχαριστούμε το μαγαζί “Λεύκες” για τη φιλική εξυπηρέτηση προς τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι υποδέχτηκαν τα παιδιά στο σχολείο και στη δανειστική βιβλιοθήκη: την Πετρίνα Τριανταφύλλου, την Ευτυχία Λούβαρη, και τον Κώστα Τζηφάκη με τη σύζυγό του Νίκη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με τέτοιες υπέροχες πρωτοβουλίες, γεμίζοντας το χωριό μας με αγάπη, γέλια και όμορφες στιγμές!

Η βιβλιοθήκη στο δημοτικό σχολείο του Τριαντάρου λειτουργεί κάθε Τετάρτη 18.30-20.00 και κάθε Κυριακή 10.30-12.00.

Διακοπή υδροδότησης στον Τριαντάρο

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω ζημιάς που προκλήθηκε από εργασίες...

Τα παραδοσιακά Χοιροσφάγια αποτελούν ένα μοναδικό κομμάτι της Τηνιακής παράδοσης (φωτό/βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 τα παραδοσιακά Χοιροσφάγια...

Τήνος – Πρόσκληση εθελοντισμού στα Παραδοσιακά Χοιροσφάγια του Τριαντάρου

Οι εργασίες προετοιμασίας για την εκδήλωση Παραδοσιακά Χοιροσφάγια ξεκίνησαν...

Τήνος – Παραδοσιακά Χοιροσφάγια στον Τριαντάρο

Την Κυριακή 3 Μαρτίου από τις 11.00 θα...