Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Έκοψε την πίτα ο Σύλλογος Υστερνιωτών Τήνου στην Αδελφότητα Τηνίων στην Αθήνα(ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υστερνιωτών Τήνου για την κοπή πίτας στην Αθήνα:

Την προηγούμενη Κυριακή 15/01 στο φιλόξενο κτίριο της Αδελφότητας Τηνίων εν Αθήναις, επιτέλους βρεθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε και ανταλλάξαμε ευχές από καρδιάς για ένα έτος υγιή, χαρούμενο και δημιουργικό για το χωριό και το νησί μας.

Πολλοί Υστερνιώτες, Υστερνιώτισσες, φίλοι, φίλες, εκπρόσωποι από τους Συλλόγους, την Αδελφότητα, ο βουλευτής κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο συγχωριανός μας βουλευτής κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Αρμάος.

Πάντα μαζί μας ο αγαπητός κ. Δανούσης, που χρόνια στηρίζει τον Σύλλογο μας και όχι μόνο και η κα Βένια Παπαθανασοπούλου που πάντα μας βοηθά ουσιαστικά να επιλύουμε προβλήματα.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν τα αγαπημένα μέλη που ταξίδεψαν για να παραβρεθούν από το χωριό, Γιώργος Σερπετίνης, Κύριλλος Παρασκευάς, Νίκος Ρήγος και Σάκης Τρίκης.

Όλοι έδωσαν ευχές και έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας, αγάπης και συνεργασίας.

Έγινε από μέρους του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικός και Οικονομικός, προχώρησαμε σε συζήτηση για τα προβλήματα του χωριού, έγιναν τοποθετήσεις και συζητήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για σημαντικά θέματα και την επίλυση τους με σχεδιασμό και ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Ακολούθησε η αναφορά ονομαστικά και ένα συμβολικό δώρο για όσα Υστερνιωτακια που τα τελευταία 3 χρόνια εισήλθαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές. Πολλά στον αριθμό 28 μας έκαναν περήφανους και γέμισαν τη αίθουσα χειροκροτήματα. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πρόοδο.

Ακολούθησε κέρασμα στο καφενείο όπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος των Υστερνίων κ. Μαλακατες Ιάκωβος που λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων δεν πρόλαβε την εκδήλωση στην αίθουσα.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!

Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα μας για να κάνουμε τα Υστερνια ακόμη πιο όμορφα!

Η Αδελφότητα των εν Αθήναις Τηνίων για τα αποκαλυπτήρια προτομής Ι. Ρήγου – Πανορμίτη

Με την αρμόζουσα τιμή και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν...

Πρόσκληση & Πρόγραμμα εκδήλωσης αποκαλυπτήρια προτομής Ιωάννη Ιακ. Ρήγου Πανορμίτη

Το διοικητικό συμβούλιο της αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων...

Απόκτηση δυο απινιδωτών για τα Υστέρνια : Ευχαριστίες και Ενημέρωση

Ο απινιδωτής είναι μια ιατρική συσκευή η οποία σε...

Υστέρνια Τήνου – Ομορφαίνοντας το Χωριό μας: Μία Συλλογική Προσπάθεια

Ομορφαίνουμε, φυτεύουμε, ανανεώνουμε, συντηρούμε και περιποιούμαστε γωνίες του χωριού...