Σάββατο 25 Μαΐου
19.8 C
Tinos

Έγκριση προμήθειας και εγκατάστασης νέων μονάδων αφαλάτωσης στον Δήμο Τήνου

Μετά από συντονισμένες κινήσεις και αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών,  και τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο πετύχαμε σήμερα μια πολύ σημαντική διεκδίκηση. Ο Δήμος Τήνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών  με το ποσο των 4εκ. ευρώ για την δημιουργία εργοστασίου αφαλάτωσης στο νησί!

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία έρχεται να αντιμετωπίσει το πολύ σημαντικό πρόβλημα της λειψυδρίας στο Δήμο μας. Οι εν λόγω εξελίξεις γνωστοποιήθηκαν χθες, όπου αναρτήθηκε στο διαύγεια η απόφαση του Υπουργού , η συνεργασία του οποίου κατά την έναρξη της τρέχουσας Δημοτικής θητείας , οδήγησε σε ένα καλό και γρήγορο  αποτέλεσμα!

Ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη, ευχαριστεί δημόσια  τον Αναπληρωτή  Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον συγχαίρει δημόσια για την επιτάχυνση των διαδικασιών από πλευράς του , αφού μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή του αιτήματος, φτάσαμε στην σημερινή ευχάριστη εξέλιξη για το νησί!

«Με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου μας σε νερό, ειδικά το καλοκαίρι, συνεχίζουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η εξομάλυνση της τροφοδοσίας του νησιού  μας με επαρκείς ποσότητες νερού θα γίνει πραγματικότητα! Συνεχίζουμε δυναμικά για να κερδίσουμε πλήρως το στοίχημα που έχουμε θέσει ως νεα Δημοτική Αρχη στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας!

Ευχαριστούμε δημόσια  τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο που στάθηκε σημαντικός σύμμαχος στις  εως τώρα προσπάθειες μας για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα τις ύδρευσης στο νησί  μας. Φυσικά δεν σταματούμε εδώ. Οι διεκδικήσεις μας είναι σαφώς περισσότερες και θα σταματήσουν μόνο όταν καταφέρουμε να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας!

Η διασφάλιση της ποιότητας νερού αλλά η εξασφάλιση της επάρκειας για όλους τους δημότες Τήνου είναι πρωταρχικός μας στόχος.Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων ως Δημοτική Αρχή προχωράμε στην οργάνωση των υπηρεσιών μας με την κατάλληλη στελέχωση, και  βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για την διεκδίκηση τόσο κοινοτικών όσο και εθνικών πόρων.» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς! 

Την προσεχή Δευτέρα με αφορμή την σημερινή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Τήνου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο!

Στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο ο Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου

Ο Δήμαρχος Τήνου ΠαναγιώτηςΚροντηράς, συναντήθηκε για μια ακόμη φορά...

Ανακοίνωση για τον Παιδικό Σταθμό Δήμου Τήνου προς τους γονείς των νηπίων

Ενημερώνουμε τους γονείς των νηπίων που φοιτούν στον Δημοτικό...

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπισκόπο Jan...

Πασχαλινές ευχές από το Δήμαρχο Τήνου

Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιούΟ Δήμαρχος, οι Δημοτικοί...