Σάββατο 20 Απριλίου
15.4 C
Tinos

Ευχαριστήριο προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου από το ΕΠΑΛ

Το Επαγγελματικό Λύκειο Τήνου εκφράζει ευχαριστίες προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, και στον Διοικητή κ. Ιωάννη Μαυρεδάκη, για την συνδρομή της υπηρεσίας στην κοπή ενός παλαιού αυτοκινήτου με υποδειγματικό τρόπο, προκειμένου να αξιοποιηθεί ως εποπτικό μέσο για τις ανάγκες των μαθημάτων των εργαστηρίων του Μηχανολογικού Τομέα.

Οι μαθητές της Β’ και Γ’ ΕΠΑΛ του Μηχανολογικού τομέα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία και τους τρόπους κοπής, από τους κατάλληλα εξοπλισμένους Πυροσβέστες με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο  παράλληλα, ενημέρωσε τους μαθητές για τον ρόλο και τις δράσεις της Πυροσβεστικής, και δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές, να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά, τόσο το αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας, όσο και τις δυσκολίες του επαγγέλματος

Επίσης, οι μαθητές εκφράσανε τις απορίες τους και έγινε ένας γόνιμος διάλογος. Την ενημέρωση μαζί με τους μαθητές παρακολούθησαν οι Μηχανολόγοι Καθηγητές του σχολείου και ο διευθυντής κ. Ευάγγελος Μαρκουίζος.

Βραδιά Γαλλικού Κινηματογράφου στην Τήνο

Οι εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας των Δημοτικών Σχολείων κα Μαγνήσαλη...

Προσφορά έκπληξη στη Σχολή Οδηγών του Μανώλη Λαγουρού στην Τήνο

Σούπερ Κλήρωση - Σούπερ ΔώροΜε κάθε νέα εγγραφή στη...

Ο Ελληνισμός της Ουκρανίας στην Βουλή με πρωτοβουλία του Φίλιππου Φόρτωμα

Ακόμα μία εξαιρετικά σημαντική συνεδρίαση για τον ελληνισμό της...

Τροποποίηση δρομολογίων για το Andros Queen

Σας ενημερώνουμε ότι το δρομολόγιο του Ε/-Ο/Γ ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΙΝ...