Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου: Ένα αυτοκίνητο για την βοήθεια στο σπίτι

Σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:30 το πρωί ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος και ο υπεύθυνος κοινωνικός λειτουργός του “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” του Δήμου Τήνου κ. Αντώνης Δελατόλας παρέλαβαν ένα αυτοκίνητο από το γραφείο της εταιρείας AVANCE CAR RENTAL στην Τήνο για την εξυπηρέτηση του θεσμού «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Μετά από συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Σιώτου με τον πρόεδρο του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου κ. Ανδρέα Τσιμέκη, στην οποία του ζητήθηκε η μεσολάβησή του ως Σύλλογος για την παραχώρηση ενός αυτοκινήτου από την AVANCE CAR RENTAL για τη “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, ο Σύλλογος απευθύνθηκε αμέσως στην εταιρεία. Η εταιρεία λόγω της συνεργασίας με το Σύλλογό μας, την αγάπη προς το νησί μας και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα κοινωνικής προσφοράς ανταποκρίθηκε άμεσα και παραχώρησε το αυτοκίνητο δωρεάν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρεία AVANCE CAR RENTAL, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της κ. Γιώργο Τσακατούρα με την τηνιακή καταγωγή και την sales manager κ. Μαρίζα Δρόλαπα για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Συλλόγου μας, για την ευαισθητοποίησή τους και την άψογη συνεχή συνεργασία μαζί μας.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Περίληψη Διακήρυξης Πλειοδοτικού Διαγωνισμού Μίσθωσης ενός (1) ακινήτου του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς νήσου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ – ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ-ΚΕΑΣ –ΜΗΛΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΕΡΑΣ...

Ευχαριστήριο προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου από το ΕΠΑΛ

Το Επαγγελματικό Λύκειο Τήνου εκφράζει ευχαριστίες προς το Πυροσβεστικό...

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου

Συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Τήνου...

Ζωντανή παρουσίαση για το βυζαντινό σχέδιο στην Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας του ΠΙΙΕΤ

Μια ζωντανή παρουσίαση για το βυζαντινό σχέδιο, πως κατασκευάζεται...