Τρίτη 23 Ιουλίου
27.8 C
Tinos

Εμπορ/λματικός Σύλλογος Τήνου: Απάντηση στο Σύλλογο Γον. & Κηδ. Γυμνασίου Τήνου

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΝΟΥ . . .

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Τήνου.
Καταρχήν θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ουδέποτε αμφισβητήθηκε από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου η καλή σας διάθεση στο να προσφέρετε ένα μικρό δώρο στα παιδιά.

Όπως, επίσης, καταλαβαίνουμε απόλυτα τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ως Σύλλογος. Και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δράτε εθελοντικά, χωρίς ίδιο όφελος και με γνώμονα το όφελος των παιδιών.

Τα παραπάνω, όμως, δεν αναιρούν τον τρόπο που επιλέξατε για να ενεργήσετε.
Η τοπική αγορά στηρίζει το Σύλλογό σας και όλους τους Συλλόγους του νησιού μας με κάθε τρόπο, είτε οικονομικά είτε υλικά.
Τα καταστήματα, που επικαλείστε ότι είναι ακριβά, επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος των οποιωνδήποτε εκδηλώσεων και ενεργειών σας, ώστε να ενισχύετε τα ταμεία σας, τις εκδρομές των παιδιών κ.ο.κ.
Όταν απευθύνεστε στα καταστήματα του νησιού για όλα τα παραπάνω, σκέφτεστε ή αναρωτιέστε αν τα φέρνετε σε δύσκολη θέση, μη μπορώντας ίσως να αρνηθούν ;; Όχι, θεωρείτε δεδομένη τη συνεισφορά τους.

Σκεφτήκατε ότι, αν απευθυνόσασταν και στα πέντε καταστήματα σχολικών ειδών ζητώντας από το καθένα μέρος αυτών που χρειαζόσασταν, μπορεί και να μην σας κόστιζε τίποτα ή σχεδόν τίποτα ;;; Τους δώσατε την ευκαιρία ;;; Όχι !!!!!
Όσο για το ότι δεν είστε «ο μοναδικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που το έχει κάνει αυτό μέχρι τώρα» (σύμφωνα με το δελτίο τύπου σας), δυστυχώς μας λυπεί τα μάλλα. Από την άλλη, είναι μία ευκαιρία να πληροφορηθούν και επίσημα τα καταστήματα για το τι συμβαίνει.

Όσα, λοιπόν, αναφέρονται σε αυτό το δελτίο αφορούν και σε αυτούς τους Συλλόγους που δρουν έτσι.
Όλα αυτά που γράφετε στο δελτίο σας αναιρούν από μόνα τους «την εσφαλμένη εικόνα» που υποστηρίζετε ότι δημιουργήθηκε από το δικό μας δελτίο τύπου.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ναυαγός ανοιχτά της Τήνου, η ιστορία του και οι εικόνες της διάσωσης που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Ο ναυαγός διασώθηκε στο Αιγαίο, με τις εικόνες που κόβουν την ανάσα,...

Ολυμπιακός – Χαμός στην Τήνο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια (ΦΩΤΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν χαμό και στην Τήνο...

MyCoast – 35 Καταγγελίες από έναν πολίτη στην Τήνο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Yπουργείου Οικονομικών, Οδυσσέας Τσάπαλος, μίλησε...