Τρίτη 25 Ιουνίου
26.9 C
Tinos

Δράσεις με τους Μαριανούς νέους Ελλάδος στην κολυμπήθρα Τήνου – Σύλλογος Νεολαίας Τήνου

Ο σύλλογος νεολαίας Τήνου στηρίζει και προβάλλει πρωτοβουλίες και δράσεις νεων φίλων μας γι αυτό και σας προσκαλούμε σε παιχνίδια/δράσεις με τους Μαριανούς Νέους Ελλάδος/Μαριανοί Νέοι σε δράση που θα πραγματοποιηθούν στην Τήνο Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην περιοχή της Κολυμπήθρας και στην Σύρο 7 Ιουνίου 2024 στην περιοχή του Γαλησσά.

Οι Μαριανοί Νέοι είναι μια ομαδα Νέων που οργανώνει δράσεις κοινωνικού, εκπαιδευτικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Συμβάλουν στην αποστολή του τάγματος των Μαριανών Αδελφών, μεταφέροντας τις αρετές και τις αξίες τους με έναν πιο νεανικό τρόπο στα παιδιά και στους νέους μέσω δράσεων, παιχνιδιών και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Προσκαλούμε όλους τους εφήβους και νέους(μαθητές Γυμνασίου, μαθητές Λυκείου και γενικότερα νέους), να μας συνοδεύσουν σε ένα υπέροχο απογευματο-βραδο γεμάτο παιχνίδι, δράση, γέλιο και αγάπη.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής!


https://forms.gle/EaiSuuhL3LmxrxAy5


Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Είναι μια προσφορά των Μαριανών Αδελφών για όλα τα παιδιά και τους νέους!

Μπορείτε να κάνετε την πρώτη ανεπίσημη γνωριμία σας με τους Μαριανούς Νέους, κάνοντας μια επίσκεψη στο προφίλ μας στο instagram @marianoi_neoi .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6985645894 με τον Ιωαννης Ξεν (Υπεύθυνος Μαριανών Νέων Ελλάδος/Μαριανοί Νέοι σε δράση).

*Συγχαρητήρια Γιάννη για την όμορφη και δημιουργική πρωτοβουλία. Ο,τι χρειαστείς ο Σύλλογος Νεολαίας Τήνου είναι δίπλα σου!!