Σάββατο 18 Μαΐου
20.2 C
Tinos

Δήμος Τήνου – Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων στον Πύργο Τήνου

Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων με τους κατοίκους σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κροντηράς συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, συμμετείχε στη συνεδρίαση του συμβούλιου της Δημοτικής Κοινότητας Πανόρμου, που έλαβε χώρα  την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 στον Πύργο Τήνου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο διευθυντής του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η εξέλιξη του έργου «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου (ΠΕΣΚΤΠΤ)» (α/α ΕΣΗΔΗΣ 204075), για το οποίο την Τρίτη 2-4-2024, στα γραφεία της Διεύθυνσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων, στην Αθήνα, έγινε η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού, με την συμμετοχή και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Πηνελόπης Τριγώνη, την οποία ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά μαζί με τον Διευθυντή σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την απρόσκοπτη έναρξη εκτέλεσης του ως άνω έργου.

Πριν τη συνεδρίαση η δημοτική αρχή, επισκέφτηκε τον οικισμό Ρόχαρι, όπου είχε συνάντηση με κατοίκους και εκπροσώπους του τοπικού Συλλόγου, στην οποία  έγινε καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε η αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να πραγματοποιηθεί στον οικισμό Πύργος της Δημοτικής Κοινότητας Πανόρμου, σηματοδοτώντας έτσι την σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή ευρύτερα στην Έξω Μεριά και τα προβλήματα που την απασχολούν.

Πασχαλινές ευχές από το Δήμαρχο Τήνου

Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιούΟ Δήμαρχος, οι Δημοτικοί...

Ευχαριστήριο από την πρόεδρο της κοινότητας Καλλονής Τήνου

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την έπαρχο μας...

Φωτίστηκε το Δημαρχείο μπλέ για την Παγκόσμια ημέρα Ευχής

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής καθιερώθηκε το 2009 με πρωτοβουλία...

Συνάντηση σχετικά με το θέμα του Βιολογικού της Τήνου (βίντεο)

Βίντεο από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25...