Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

Δήμαρχος Τήνου – Ο κ. Κροντηράς για ακόμη μια φορά ψεύδεται και βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας

Πρέπει να επιλέξει: είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου ή υποψήφιος Νομικός Σύμβουλος της ιδιοκτήτριας του οικοπέδου όπου βρίσκεται μία από τις πέντε μονάδες αφαλάτωσης του νησιού μας.

Ο κ. Κροντηράς ξεχνάει μάλλον ότι ήταν Δήμαρχος για 12 χρόνια. Εμείς όμως θυμόμαστε. Και όχι μόνο αυτό, θυμόμαστε και τι έχει κάνει τα 34 χρόνια που είναι στα δημοτικά πράγματα.

Για ακόμη μια φορά ο κ. Κροντήρας βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από αυτό του Τηνιακού λαού. Για ακόμη μια φορά ψεύδεται, τρομοκρατεί τους πολίτες και παίρνει το μέρος συγκεκριμένων συμφερόντων… Για ακόμη μια φορά αντιπολιτεύεται τον τόπο μας, βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Ευτυχώς, όλοι θυμόμαστε καλά, όλοι γνωριζόμαστε καλά στον τόπο μας.

Αυτό που διερωτώνται, πλέον, οι σκεπτόμενοι πολίτες είναι το εξής: ο κ. Κροντηράς άραγε είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου ή υποψήφιος Νομικός Σύμβουλος της ιδιοκτήτριας του οικοπέδου όπου βρίσκεται μία από τις πέντε μονάδες αφαλάτωσης του νησιού μας;

Εμείς, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το νησί μας έχει και θα συνεχίσει να έχει νερό, γιατί πάνω από όλα βάζουμε το όφελος των Τηνιακών. Είμαστε και παραμένουμε Τηνιακοί, χωρίς να αλλάζουμε με βάση μικροπολιτικά συμφέροντα.

Μάλιστα, σήμερα ανακοινώνουμε την υπογραφή απόφασης με την οποία εξασφαλίσαμε 8.997.298,02 ευρώ σε χρηματοδοτήσεις για έργα ύδρευσης που λάβαμε από το πρόγραμμα «Ολιστικό σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης δικτύων ύδρευσης Δήμου Τήνου» με Κωδικό ΟΠΣ 5201713 από το ΕΣΠΑ. Να πούμε στον κ. Κροντηρά ότι ή δεν έχει καλή ενημέρωση από τις «πηγές» του ή ότι εν γνώσει του λέει ψέματα για ακόμη μια φορά.

Εμείς σε αντίθεση με τον κ. Κροντηρά, έχουμε σχέδιο, πρόγραμμα, προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Γιατί εμείς εστιάζουμε στα έργα και τις λύσεις και όχι στην μικροπολιτική και στο πως θα εκμεταλλευτούμε καταστάσεις ή θα δημιουργήσουμε καταστάσεις και φήμες για να κερδίσουμε θέσεις.

Εμείς προτάσσουμε έργα που θα αλλάξουν τον τόπο μας και θα λύσουν μια για πάντα το πρόβλημα λειψυδρίας. Δεν τρομοκρατούμε, δεν λασπολογούμε, δεν εξυπηρετούμε αλλότρια των Τηνιακών συμφέροντα.

Λέμε την αλήθεια. Και στο τέλος η αλήθεια και το φως πάντοτε νικά το σκοτάδι και το ψέμα.

Ένας ύμνος για να βρέξει… γράφει ο π. Μάρκος Φώσκολος

Γράφει ο π.Μάρκος Γ. Φώσκολος. Δανείζομαι το θέμα της συνεργασίας...

Ανακοίνωση της υπηρεσίας ύδρευσης για την αποκατάσταση βλαβών

                                                                                                                                                              I. Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, δεν...

Δήλωση Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου

Η συκοφαντία του κ Κροντηρα, την επόμενη κιολας της...