Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
12.4 C
Tinos

Διήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση στην Τήνο

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 24 Μαρτίου και το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί της Τήνου, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ειδικότερα, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κκ. Δωρόθεος Β΄.

Ο κ. Βρούτσης, θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία, καθώς και στη Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης που θα ακολουθήσει στην πόλη της Τήνου. Επίσης, θα συμμετέχει και στην επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο, την Έπαρχο Τήνου-Αντιπεριφερειάρχη κα. Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τήνου κ. Αργύριο Δεσύπρη και τα μέλη της Τοπικής, καθώς και με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Είμαστε μια οικογένεια – Διανομή τροφίμων στην Ιερά Νήσο Τήνο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ανακοινώνεται...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας Κατώτερων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –...