Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

“Σε τροχιά εκλογών οι Κυκλάδες”: Άνοιξε η αυλαία των συνεντεύξεων με πρώτο προσκεκλημένο τον Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ. Φίλιππο Φόρτωμα

Το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, άνοιξε η αυλαία των διαδικτυακών συνεντεύξεων, που θα πραγματοποιούν μέχρι και την τελική ευθεία των Δημοτικών Περιφερειακών Εκλογών, η Κυκλαδική σε συνεργασία με το cyclades24.gr.

Πρώτος προσκεκλημένος ήταν ο Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος στο διαδικτυακό πάνελ των δύο ιστοσελίδων, απάντησε σε πολλά ερωτήματα που του έθεσαν οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, Λάμπρος Δεμερτζής και Γιώργος Σολάρης.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας, μίλησε για τη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, την εκτίμησή του, για το πότε θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, το μεταφορικό ισοδύναμο και πολλά άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα, που βρίσκονται στην επικαιρότητα, το τελευταίο διάστημα.

Η συνέχεια των εκπομπών-συνεντεύξεων θα πραγματοποιηθεί από το νέο έτος, με ονόματα του πολιτικού χώρου από τις Κυκλάδες και την Περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι συνεντεύξεις μεταδίδονται ζωντανά, μέσα από τις σελίδες της Κυκλαδικής και του cyclades24, ενώ θα αναπαραχθούν τόσο στην έντυπη έκδοση της «Κ», στις δύο ιστοσελίδες των προαναφερθέντων site, όσο και στο New Greek TV (NGTV), το κανάλι του απόδημου Ελληνισμού, της Αμερικής και του Καναδά.

Δείτε τη χθεσινή πρεμιέρα ΕΔΩ

Πηγή: Cyclades24

Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την επίσπευση των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού

Παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, για την επίσπευση ολοκλήρωσης των συμβάσεων...

Το Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» στην Βουλή με πρωτοβουλία του Φίλιππου Φόρτωμα

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα,...

Μήνυμα του Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές,  Ξεκινά ένα όμορφο ταξίδι που θα σας οδηγήσει...

Επίσκεψη του Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα σε Γερμανία και Βέλγιο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των...