Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Χρήστος Φιοράντη – Μήνυμα από τον υποψήφιο στην Τήνο με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου

Με τη συμμετοχή μου στις προσεχείς εκλογές, δεν θα ήθελα να σας πω να με ψηφίσετε, αλλά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί γιατί μόνο έτσι ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ μπορούμε να δούμε τα λάθη μας, γιατί αναγνωρίζοντας τα λάθη γινόμαστε καλύτεροι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο. 

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, γιατί όλοι συμμετέχουμε σε αυτή την αληθινή ιστορία, και θέλουμε να είμαστε όμορφη ιστορία όπως τα παραμύθια της γιαγιάς οπότε θα το διηγούνται τα παιδιά μας να αρχίζει «Μία φορά και έναν καιρό» και να τελειώνει «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». 

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και να ευχαριστήσω όποια και όποιον θυσιάζει από το χρόνο της ζωής του να ασχοληθεί με το δημόσιο καλό. 

Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω ποιος είναι καλός και ποιος όχι, ξέρω πως όλοι μαζί μπορούμε και ο πατέρας μου, μου είπε….το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Έχω μάθει να χειροκροτώ και τα λάθη γιατί αυτά μας διδάσκουν. Δώστε λοιπόν στον καθένα και στην καθεμία αυτό που του αξίζει και αυτό που θα δώσετε σε μένα, θα το χρησιμοποιήσω για το καλό όλων. 

Ότι κάνουμε ας το κάνουμε με αγάπη γιατί αγάπη θέλει ο τόπος μας ,όπως λέει και η Αγία Γραφή «Τώρα, αυτά τα τρία παραμένουν: πίστη, ελπίδα και αγάπη. Αλλά το μεγαλύτερο από αυτά είναι η αγάπη.»

Σας ευχαριστώ !!!