Σάββατο 27 Ιουλίου
28.8 C
Tinos

Απάντηση Π. Κροντηρά σε ανακοίνωση του Δημάρχου Τήνου – Ακαταλόγιστο ή απύθμενο πολιτικό θράσος διαθέτει ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σιώτος;

Με αφορμή την σημερινή μας ανακοίνωση σχετικά με την απόκρυψη πορίσματος οικονομικού ελέγχου που έχει στα συρτάρια του εδώ και δύο μήνες, ο Δήμαρχος κ. Σιώτος μας “επιβεβαιώνει” με προβολή βίντεο τα όσα αληθή υποστηρίζαμε στην ανακοίνωση μας. Από πότε κ. Δήμαρχε η επιβεβαίωση της αλήθειας μας και από την πλευρά σας αποτελεί μικροπολιτική και παλαιοκομματική πρακτική; Πιθανόν δεν μπήκατε στον κόπο να δείτε το δικό μας βίντεο που παρουσιάζει την ίδια ακριβώς πραγματικότητα με το δικό σας βίντεο!

Μάταια προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο..μαύρο! Η ανακοίνωσή σας αποτελεί μια ομολογία των όσων υποστηρίξαμε με λεπτομέρειες αχρείαστες ίσως για τους δημότες. Η ομολογούμενη αλήθεια και από την πλευρά σας είναι μια . Ο έλεγχος υπάρχει και τον κρατάτε στα συρτάρια σας με την δικαιολογία ότι θα αλλάξει το πόρισμα μετά τις ενστάσεις σας . Μιας και διακρίνουμε γρήγορα αντανακλαστικά στις ανακοινώσεις και τις απαντήσεις, περιμένουμε η επόμενη να έχει μέσα αυτούσιο τόσο το πόρισμα, όσο και τα σημεία των ενστάσεων που έχετε υποβάλει στους ορκωτούς!

Είναι δικαίωμα των πολιτών του νησιού να το γνωρίζουν και υποχρέωση μας ως αντιπολίτευση να αναδείξουμε το θέμα και να ζητήσουμε ενημέρωση. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η συγκεκριμένη επικοινωνιακή προσπάθεια του κ. Σιώτου προσμετράται ως ένα ακόμη “φάουλ”, με το επόμενο να αφορά την κατ’ επανάληψη ανάρτηση του λογότυπου του Δήμου στο προεκλογικό υλικό που διακινεί στα βίντεο και τις ανακοινώσεις του.

Ο Δήμος και τα “συμβολα” του κ. Δήμαρχε δεν σας ανήκουν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο προεκλογικό σας αγώνα. Ανήκουν σε όλους τους Τηνιακούς που ζητούν ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Δημοτικής σας Αρχής!