Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Ανακοίνωση για τη χρηματοδότηση του Tinos Food Paths

• Καθ’όλη τη διαδρομή του από την αρχή της σύλληψης της ιδέας μέχρι και την υλοποίησή του πρώτου Φεστιβάλ, το Tinos Food Paths αγκαλιάστηκε, υποστηρίχτηκε και χρηματοδοτήθηκε από φορείς του νησιού και από επιχειρήσεις, πάντα με γνώμονα την αντικειμενικότητα και την ανεξαρτησία των στόχων του. Σας ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς για τη στήριξη και τη συμβολή σας.

• Σήμερα ευχαριστούμε πολύ τη σημερινή Δημοτική Αρχή και βεβαίως τον Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο που χάρη στην παρέμβασή τους στην Π.Ε.Δ Νοτίου Αιγαίου εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ενός μέρους των δραστηριοτήτων μας για φέτος. Η υποστήριξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της παραχώρηση χώρων για την στέγαση μας το 2021 που διευκόλυνε σημαντικά τις δραστηριότητές μας.

• Το Tinos food paths ζει μέσα μας, στη θάλασσα και στη γη μας, στα κατώγια, στα κελάρια, στα σπίτια μας αλλά και στους θησαυρούς που κρατάνε στα χέρια τους και στην ψυχή τους οι άνθρωποι που το υποστηρίζουν!

• Επιβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι να ανταμώσουμε όπως παλιά στο νησί αλλά και στις δράσεις που μας έφεραν όλους πιο κοντά.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας Κατώτερων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –...

Αύριο το Tinos Food Paths, θα αναβιώσει το έθιμο του πανηγυριού της Αγίας Τριάδας

Στην Τήνο, ανθίζουν οι μνήμες του παρελθόντος μέσα από...