Τετάρτη 29 Μαΐου
19.8 C
Tinos

Ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Είναι πολύ προκλητική η στάση της Δημοτικής Αρχής του κ. Σιώτου που με τη λογική «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» θέλει να συζητήσει πολύ σοβαρά θέματα συγκαλώντας συνεδρίαση «με τηλεδιάσκεψη» και όχι δια ζώσης.

Συγκεκριμένα φέρνει προς συζήτηση και μας καλεί να “παραστούμε” την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 σε δύο συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη. Η μία είναι Ειδική Συνεδρίαση και αφορά την έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Τήνου και των Νομικών Προσώπων 2023 και η άλλη είναι τακτική συνεδρίαση με οκτώ σημαντικά θέματα, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει το θέμα των Αντικειμενικών Αξιών, η Έκθεση της Οικονομικής Επιτροπής για τα Έσοδα και τα Έξοδα του Δήμου Τήνου Γ’ τριμήνου 2022 κλπ

Γιατί άραγε; Αλήθεια, ποια σκοπιμότητα υπάρχει ώστε να γίνει η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη;

Η δημοτική αρχή έχει επιλεκτικά “κακή σχέση” με τον προγραμματισμό… Ενώ έχει άπλετο χρόνο για φιέστες και πίτες, τομείς στους οποίους έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, “δυσκολεύεται” πάρα πολύ στον προγραμματισμό των συνεδριάσεων και της συζήτησης θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε ζητήσει επανειλημμένα οι συνεδριάσεις να γίνονται δια ζώσης και σε κατάλληλες ώρες για να μπορούν οι εκλεγμένοι να εκφράσουν την άποψη τους και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Καταγγέλλουμε την εκφυλιστική τακτική της δημοτικής αρχής, που θέλοντας να επιβάλλει «σιγή νεκροταφείου» στο νησί έχει απαξιώσει πλήρως το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα μας βρει απέναντί της!!! Ευθύνη έχει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος να μην επιτρέψει τη συνέχιση της εκφυλιστικής αυτής κατάστασης. Αν δεν το πράξει είναι συνυπεύθυνος!

Η στάση της είναι επιεικώς προκλητική και εμείς, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας τέτοιου είδους εκφυλιστικές διαδικασίες. Δηλώνουμε ότι δε θα πάρουμε μέρος στη συνεδρίαση και απαιτούμε να έρθουν τα θέματα σε δια ζώσης συνεδρίαση.

Τήνος, 18-01-2023
Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου

Επίσκεψη του Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα σε Γερμανία και Βέλγιο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των...

Ελλάδα: Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές σε πανελλήνιο επίπεδο, στη Τήνο στο 65%

Eντυπωσιακή είναι η μείωση της βροχόπτωσης στην Ελλάδα κατά...

Η Τήνος στα 5 νησιά που θα γεμίσουν του Αγίου Πνεύματος

Αν είσαι σε διαδικασία που ψάχνεις να πας κάπου...

Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στη Μεγαλόχαρη (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου...