Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου
17.6 C
Tinos

Αλλάζουμε – «Οι νέοι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο όπλο για να γίνει η Τήνος μας καλύτερη!»

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με νέους του νησιού μας, 17-22 ετών.

Οι νέοι άνθρωποι είναι το πραγματικό μέλλον του τόπου μας. Η αποφασιστικότητα και η δύναμή τους, είναι το μεγαλύτερο όπλο για να γίνει η Τήνος μας καλύτερη!

Συζητήσαμε τις καθημερινές ανάγκες τους, τη διάθεση τους να συμβάλλουν σε δίκτυο εθελοντών, αλλά και τη σχέση που θέλουν να έχουν με τα κοινά και τον Δήμο Τήνου.


Η επικεφαλής του Συνδυασμού, Αναστασία Ψάλτη, παρουσίασε αναλυτικά το στρατηγικό πλάνο που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. Συγκεκριμένα, αναλύσαμε την πρότασή μας «ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- την ίδρυση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, ώστε να έχουν και οι ίδιοι συμμετοχή στις αποφάσεις του Δήμου που τους αφορούν, αλλά και συνολικά στη διαμόρφωση του μέλλοντος του τόπου μας.


Οι νέοι μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να δημιουργηθούν καινούριοι, σύγχρονοι αθλητικοί χώροι ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν την καθημερινή τους άσκηση. Επίσης, αναφέρθηκαν στην προοπτική
λειτουργίας ενός ανοιχτού χώρου που θα συνδυάζει ποικίλες δραστηριότητες και θα αποτελεί πόλο έλξης για τους νεαρούς κατοίκους του νησιού μας.


Απαντώντας στις ανάγκες τους, οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τονίσαμε την πρόβλεψη του προγράμματός μας για χώρο με όργανα γυμναστικής και εξοπλισμό αναψυχής στο ρέμα της Αγίας Παρασκευής επί των ορίων της πόλης
της Τήνου.


Η χαρά μας για τη θέληση της νέας γενιάς να συμμετέχει ενεργά στα κοινά, είναι μεγάλη! Τους ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη διάθεσή τους να συμμετάσχουν στη συζήτηση! Από 8 Οκτώβρη,ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Νικολάου Πύργου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών καί...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Νικολάου πόλεως Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ Φέρεται εις γνώσιν...

ΕΛΤΑ Courier Τήνου : Εορταστική προσφορά 45% με αποστολή Θυρίδα – Θυρίδα!

Προνομιακές τιμές για όλες τις αποστολές σας έως -45%...

Χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ προς Σωματείο ΑΜΕΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ ΤΗΝΟΥ Αγαπητοί μου...

Προσθήκη σχολίου

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!