Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Ο Σύλλογος Νεολαίας στηρίζει το Tinos Running Experience Avance 2024 με εθελοντές!

Το ερχόμενο Σάββατο 25/05, διεξάγεται στο νησί μας, το “9th Tinos Running Experience AVANCE 2024”.

Ο “Σύλλογος Νεολαίας Τήνου”, στηρίζοντας την ανωτέρω διοργάνωση και με δεδομένη την πολύ μεγάλη ανάγκη για εθελοντές, καλεί τους νέους του νησιού μας να συνδράμουν στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός.

Το έργο των εθελοντών, αν και απλό κρίνεται πολύτιμο. Οι αρμοδιότητες τους, είναι να φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενισχύοντας ανά σημεία τους αθλητές με ό,τι χρειάζονται και ενημερώνοντας τα διερχόμενα οχήματα, όπου χρειάζεται, για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρχουν.

Ό,τι χρειαστεί σε εξοπλισμό, θα παρασχεθεί από τους διοργανωτές, εμείς αναζητούμε την παρουσία σας και την καλή σας διάθεση.

Για ακόμη μια χρονιά, θα πραγματοποιηθούν αγώνες τρεξίματος υπό την διοργάνωση του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Τήνου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 21 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα, 5 χιλιόμετρα, και 100 μέτρα για παιδιά και άτομα με ειδικές ικανότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, παρακαλούμε καλέστε τον Ιωάννη Βασιλά στο παρακάτω τηλέφωνο: 6981051200.

Ευχαριστήριο του ΠΑΣ Τήνου προς το Σύλλογο Νεολαίας Τήνου

Ο Π.Α.Σ Τήνου ηθελε να συγχαρεί το νεοεκλεγείς Δ.Σ...

Διαβάστε τους νικητές, τον vmp, τον 1ο σκόρερ και την αγαπημένη ομάδα του Tinos Mini Soccer!

Σήμερα ολοκληρώθηκε το Tinos Mini Soccer του Συλλόγου Νεολαίας...

Σήμερα ο τελικός του Tinos Mini Soccer

Ο μεγάλος τελικός του Tinos Mini Soccer είναι προ...

Αύριο οι εκλογές του Συλλόγου Νεολαίας Τήνου

Ο Σύλλογος Νεολαίας Τήνου ενημερώνει τα μέλη και τους...