Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Tinos Talks: Σε αναμονή Τήνος❣️#37

Στο σημερινό επεισόδιο καλεσμένοι είναι εθελοντές του οργανισμού “⁠Σε Αναμονή Τήνος”⁠. Ποιός είναι ο σκοπός του οργανισμού αυτού; O στόχος του οργανισμού “Σε Αναμονή Τήνος” είναι να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας του νησιού μας και παράλληλα η στήριξη της “Κοινωνικής Κουζίνας Τήνου”.

Σε αυτή τη συζήτησή εξηγούμε πως λειτουργεί ο οργανισμός μιας και η παρουσίαση της νέας αυτής κοινωνικής πρωτοβουλίας έγινε μόλις λίγες εβδομάδες πριν.

Δείτε ακούστε και μάθετε το σκοπό του οργανισμού μέσα από την όμορφη συζήτηση με το Δημήτρη, το Μάριο και την Παναγιώτα.

Τέλος μπορείτε να στηρίξετε με τους εξής τρόπους: ΔΩΡΕΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΝ HOLD ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΒΑΝ: GR18 0172 0480 0050 4809 3426 798 SWIFT CODE (BIC) : PIRBGRAA Σας παρακαλούμε θερμά να αναφέρετε το όνομα, το επώνυμό σας καθώς και την αντίστοιχη δράση που θέλετε να στηρίξετε στην αιτιολογία κατάθεσης, καθώς και να μας στείλετε ένα email στο seanamonitinos@gmail.com ή να μας τηλεφωνήσετε στο 6909148182 ενημερώνοντάς μας για τη δωρεά και τα πλήρη στοιχεία σας, ώστε να σας αποστείλουμε την απόδειξή σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Δείτε ακόμη το επεισόδιο με τον Δημήτρη Πανέλη και όλο το project “ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ”

και την Κυριά Κατερίνα από την Κοινωνική Κουζίνα Τήνου

Tinos Talks : Επεισόδιο #43

Καλέσμένος μας σήμερα είναι ο Φραγκίσκος Λούβαρης, πρόεδρος του...

Tinos Talks : Επεισόδιο #42

Ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος είναι Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ...

Tinos Talks : Επεισόδιο #41

Μαζί μας σε αυτό το επεισόδιο ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος,...

Tinos Talks : Επεισόδιο #40

Για πάμεεεεεεε! Στην παρέα μας σήμερα ο Παναγιώτης Μάνεσης...