Πέμπτη 29 Μαΐου
18.8 C
Tinos

Tinos Talks : Επεισόδιο #18

Ακούστε αυτό το άρθρο

Τον Ιάκωβο αρκετοί μπορεί να τον έχετε δει στην τηλεόραση, ακούσει, διαβάσει ή ακόμα γνωρίσει στο Tinos Food Paths. Ο Ιάκωβος έχει καταγωγή από την Τήνο και εργάζεται ως μάγειρας στο Τζάνειο Νοσοκομείο και μας μοιράζεται την εμπειρία του μέσα στο νοσοκομείο. Μας μιλάει για το στερεότυπο για το κακό νοσοκομειακό φαγητό αλλά και το οτι κάθε άνθρωπος δικαιούται ένα ωραίο καλομαγειρεμένο φαγητό το έτος 2023.


Για αυτά και άλλα πολλά μιλάμε με τον Ιάκωβο, έναν μάγειρα όπου ήρθε και αγάπησε το νησί μετά από αρκετό καιρό και πλέον προσφέρει με τον τρόπο του και το μεράκι του όπως μπορεί στο Κέντρο Υγείας και όχι μόνο. Η επαφή έγινε μετά την παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου “Συνταγολόγιο – Μαγειρική & Υγεία” μια προσπάθεια για καλό σκοπό. Ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Καλέντης, εμπευσμένο από τον φίλο του Λευτέρη όπου μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τον σκοπό του Κέντρου Υγείας και στην κ. Κατερίνα (Κοινωνική κουζίνα)

Προσωπικά δεν είχαμε ξανασυζητήσει για γενικά ζητήματα αλλά αμέσως μας κέρδισε και ταυτηστήκαμε με τις απόψεις του.

Χαρήκαμε πάρα πολύ και πήραμε πραγματάκια από αυτή την κουβέντα Ιάκωβε θα τα ξαναπούμε! σε ευχαριστούμε πολύ!

Βρείτε τα podcasts σε μια από τις παρακάτω πλατφόρμες

Έρχεται Γενικός Ιατρός για 3 μήνες στο Κέντρο Υγείας Τήνου

Σε πρόσφατη διοικητική απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ανακοινώθηκε η...

Ευχαριστήριο προς το Κέντρο Υγείας Τήνου

Έστω και αργά… Μετά από το περιστατικό που είχαμε...

ΕΛΣΤΑΤ: Λιγότεροι γιατροί και νοσηλευτές στα Κέντρα Υγείας

Kατακερματίζονται και οι δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας υγείας, οι οποίες,...