Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Serviam Cafe στα Λουτρά, στη Μονή Ουρσουλινών

Με πολύ μεράκι και ανιδιοτελή προσφορά η (Caritas) Κάριτας Τήνου, εδώ και κάποια χρόνια ονειρεύτηκε μαζί με τον τότε Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο Πρίντεζη τη δημιουργία ενός Καφέ στο χώρο της Μονής Ουρσουλινών που πια ανήκει στην Καθολική Εκκλησία της Τήνου.

Το όνειρο έγινε πράξη επ’ ωφελεία των αδυνάτων, για να προσφέρουν βοήθεια στους αναγκεμένους συνανθρώπους μας κάθε φυλής και γλώσσας.

Σήμερα στο δροσερό και φιλόξενο κήπο της πρώην Μονής, παλιά κτήρια κτισμένα με στέρεα υλικά της τότε εποχής, συντηρήθηκαν, ανακαινίστηκαν, αξιοποιήθηκαν και προσφέρουν μέσα σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα, ηρεμία ψυχής και πνεύματος.

Οι ευδιάθετοι εργαζόμενοι στο χώρο αυτό με ευγένεια και χαμόγελο εξυπηρετούν, εξηγούν και προσφέρουν καλούδια της Τηνιακής γης και του μόχθου των Τηνιακών ανδρών και γυναικών.

Δεν σταματάνε στους όσους χώρους τώρα χρησιμοποιούν. Διπλανά κτήρια είναι έτοιμοι να τα αξιοποιήσουν για χάρη του κοινού και εξυπηρέτηση των εργαζομένων.

Η Κάριτας (Caritas) μια οργάνωση που υποστηρίζει τον Άνθρωπο, μέσα στην ομορφιά της Τηνιακής φύσης των Λουτρών, σας δίνει την ευκαιρία να ηρεμίσετε, να απολαύσετε και να επιστρέψετε σπίτι σας διαυγέστεροι.

Και μην ξεχάσετε.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 μετά τις 9μμ μουσικές απολαύσεις με τους PenaTrilia

Τηλ. για κρατήσεις: 69474 28066

Τήνος 21 Ιουλίου 2023

Νίκος Φώσκολος Καναλέτος

Violin Night Αύριο στο Serviam All Day

Ο εξαιρετικός βιολονίστας Γιάννης Παπαδήμος, έρχεται να μας ταξιδέψει...

Ο Νεκτάριος Αντωνόπουλος εκθέτει στο ΔιαΧρόνος

Γράφει ο Νίκος Φώσκολος, Μια αισιόδοξη και αξιέπαινη προσπάθεια προβολής...

Παρουσίαση του βιβλίου «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΓΡΑΦΕΣ» της κ. Ε. Μινάρδου

Γράφει ο Νίκος Φώσκολος Μια βραδιά, Τετάρτης 17 Ιουλίου 2024,...