Παρασκευή 5 Ιουλίου
23 C
Tinos

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Ενωτικού Συλλόγου Κώμης – Περάστρας – Μοναστηρίων στην Αθήνα

Νιώθουμε συγκίνηση και υπερήφανεια που εκπροσωπούμε τον Ενωτικό Σύλλογο Κώμης-Περάστρας-Μοναστηρίων και με τις μικρές μας δυνάμεις αλλά και με τη δική σας προσφορά αγαπητά μέλη και με την όποια στήριξη μπορεί να προσφέρει η κάθε μία και ο κάθε ένας από εσάς προχωράμε δυναμικά. Χθες έγινε η κοπή της πίτας μας στην Αθήνα. Πάνω από όλα εύχομαστε να έχουμε υγεία, αλλά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Ας κρατήσουμε στην καρδιά μας όμορφα συναισθήματα για τους συνανθρώπους μας και ζωντανές τις παραδόσεις και τις αξίες μας. Ήταν πολύ όμορφο που είδαμε τόσο κόσμο μετά από καιρό, που συζητήσαμε, που γελάσαμε που κεραστήκαμε σαν γνήσιοι Τηνιακοί και που μοιράσαμε δώρα σε όλα τα παιδιά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Λεόντειο Σχολή Αθηνών για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ειρήνη Κυριάκη που αφιλοκερδός απασχόλησε με ωραίες ιδέες τους μικρούς μας φίλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Τσαγκλιώτη και την Γεωργία Φωσκόλου που μας έκαναν δωρεά την πίτα από το υπέροχο ζαχαροπλαστείο τους ”La Maison – Fine Pastry” και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Delatolas Express Cargo για την συνεχόμενη προσφορά στον Σύλλογο. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κυκλάδων – Φίλιππος Φόρτωμας και ο Αντιδήμαρχος Τήνου – Γιάννης Εξιλζές.

Το δώρο για το τυχερό – τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν δωρεά από το κατάστημα κοσμημάτων ”ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΣ”

Γιορτή αγκινάρας στην Κώμη Τήνου

Για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή...

Πρόγραμμα Λειτουργίας Ιουνίου στον Άγιο Ιωσήφ Μοναστήρια

Ιερός Ναός Αγίου Ιωσήφ Μοναστήρια Πρώτη Τετάρτη του μήνα Ιουνίου...

Ξεκινάνε οι προετοιμασίες για την φετινή “Γιορτή της Αγκινάρας” στην Κώμη

Το Σάββατο 6 Απριλίου, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για...

Οι «θησαυροί» της Κώμης!

Tη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, οι μαθητές και οι...