Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Νήσου Τήνου, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’

Στην φιλόξενη και επιβλητική αίθουσα τελετών του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής, υπό το Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά.

Παρέστησαν, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ρ/Καθολικών Νάξου -Τήνου κ. Ιωσήφ, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Έπαρχος Τήνου κα Δεληγιάννη, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Λοτσάρης, ο Αντιπρόεδρος και μέλη της Διοικούσης το Ιερό Ίδρυμα Επιτροπής, οι Διοικητές των Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας στην Τήνο, ο διατελέσας Δήμαρχος – καθηγητής κ. Απέργης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων  και πλήθος κόσμου που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, τον χώρο υποδοχής του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού αλλά και τους αύλειους χώρους, έξω αυτού.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ορκωμοσία, συνεχάρη το νέο Δήμαρχο κ. Κροντηρά και κάλεσε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους με ομόνοια και ενότητα να εργαστούν για το καλό της Τήνου. Επίσης είπε χαρακτηριστικά: ‘’Διακρίνω στα πρόσωπα των Δημοτικών Συμβούλων αφενός μεν, την εμπειρία του παρελθόντος, αφετέρου δε, το σφρίγος της νεότητος και  τον ενθουσιασμό για εργασία και δουλειά στον Θεσμικό αυτό φορέα του Νησιού, τον Δήμο μας’’.

Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ρ/Καθολικών,  η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Έπαρχος Τήνου, ανεγνώσθησαν μηνύματα των τεσσάρων βουλευτών των Κυκλάδων, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και εν συνεχεία ομίλησε ο νέο-ορκισθείς Δήμαρχος κ. Κροντηράς, ο οποίος μέσα σε ένα πνεύμα ενότητος και αγάπης κάλεσε όλους να εργαστούν μαζί του, για το καλό του νησιού, για την πρόοδο και την προβολή, όπως είπε της αγαπημένης μας Τήνου.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Ανακοίνωση εγγράφων του ΣΑΕΚ Σύρου (Τμήμα Τήνου)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ & ΤΗΝΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ &...

Τήνος – Ο ανερχόμενος προορισμός του ελληνικού τουρισμού (;)

Η Τήνος είναι ένα νησί που συναρπάζει με την...

Η εορτή της Ινδίκτου στην Ιερά νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

Κατά το εσπέρας της εορτής στην Ιερά Μονή Παναγίας...

Πρόγραμμα Εορτασμού της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου των Μιασηνών – Ιερός Ναός “Κακής Σκάλας”

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΕΝΟΡΙΕΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΦΑΛΑΤΑΔΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις...