Στην εκπομπή «Στιγμιότυπα» με τον Βασίλη Κουφόπουλο, που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ 100,3, φιλοξενήθηκε ο Φαβιανός Ρουγγέρης, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες βραβεύτηκε στα «17α Βραβεία Ποιότητας» του περιοδικού Γαστρονόμος για την άγρια αγκινάρα. Στη συνέντευξή του, μίλησε με πάθος για αυτό το όμορφο, αλλά συχνά παρεξηγημένο φυτό, που ευδοκιμεί στο λιβάδι της Κώμης, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά του και τη σημασία του για την τοπική γαστρονομική παράδοση.
Τα «Βραβεία Ποιότητας» του Γαστρονόμου αποτελούν έναν θεσμό που προβάλλει προϊόντα και παραγωγούς που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα, την παράδοση και την ανώτερη ποιότητά τους. Η διάκριση της άγριας αγκινάρας της Τήνου επιβεβαιώνει τη φήμη της ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα και γευστικά αγροτικά προϊόντα της Ελλάδας.