Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Ο Δήμος Τήνου Δίπλα στη Νεολαία και τον Αθλητισμό

Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει να υποστηρίζει δυναμικά τον αθλητισμό και να αγκαλιάζει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, με την ολοκλήρωση του Tinos Cup 2024 και του Karagoutis Training Camp, προσφέροντας στους νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

⚽️ Tinos Cup 2024

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Τήνου, το Tinos Cup 2024 έφερε μαζί του τον ενθουσιασμό και την ενέργεια περισσότερων από 700 παιδιών που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Το τουρνουά αυτό ξεχώρισε για τη μεγάλη του επιτυχία, χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Τήνου, των χορηγών και της συνεργασίας με τον ΠΑΣ Τήνου. Η φετινή διοργάνωση φιλοξένησε εξέχουσες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, όπως ο θρυλικός Κώστας Κατσουράνης με την Falcons Academy και οι Γιώργος Μασούρας και Παναγιώτης Ρέτσος, κάτοχοι του Conference League με τον Ολυμπιακό. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν έμπνευση από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

🏀 Karagoutis Training Camp

Το Karagoutis Training Camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία με πάνω από 100 παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 16 ετών, που προπονήθηκαν καθημερινά στο κλειστό γήπεδο «ΤΗΝΙΑ 1895 – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ». Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες έλαβαν διπλώματα συμμετοχής, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους. Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και τη στήριξη του Δήμου Τήνου, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης στον αθλητισμό.

Ο Δήμος Τήνου, με την στήριξή του, συμβάλλει ενεργά στην προαγωγή του αθλητισμού και την ενδυνάμωση της νεολαίας του νησιού.

Διακοπή Ύδρευσης στο Καμάρι Στενής

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ...

Δήμαρχος Τήνου – Δεν “δικαιώνεται” έτσι το παρελθόν

Αγαπητοί συμπολίτες, Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες μια προσπάθεια ορισμένων να...

Κοινή Γνώμη : Η Τήνος σχεδιάζει το μέλλον της

Ξανά σε πρώτο πλάνο περνά ο σχεδιασμός του βιώσιμου...

Υποβολή Αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) για την Περίοδο 2024-2025

Ηλικίες: 5-12 Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά : 6972941797 (Καθημερινές...