Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Νέες πινακίδες με QR Code στην περιοχή Κολυμπήθρα για Πληροφορίες Στάθμευσης

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την τοποθέτηση νέων πινακίδων με QR Code στην Κολυμπήθρα Τήνου. Αυτή η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του συχνού προβλήματος στάθμευσης που παρατηρείται στην περιοχή μας, παρέχοντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την περιοχή σχετικά με τους δωρεάν χώρους στάθμευσης και τις απαγορευμένες ζώνες παρκαρίσματος για αποφυγή συνωστισμού.

Οι νέες πινακίδες έχουν τοποθετηθεί σε σημεία της περιοχής της Κολυμπήθρας και μέσω της σάρωσης του QR Code, οι χρήστες θα μπορούν να αποκτούν άμεσες πληροφορίες για:

  • Δωρεάν Χώρους Στάθμευσης: Εντοπισμός και οδηγίες για τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης στην περιοχή.
  • Απαγορευμένες Ζώνες Παρκαρίσματος: Πληροφορίες σχετικά με το που απαγορεύεται το παρκάρισμα, προκειμένου να αποφεύγονται οι παραβάσεις και οι κυρώσεις.
  • Επιχειρήσεις : Παρουσίαση όλων των επιχειρήσεων που δραστηριόποιούνται στην περιοχή.

Η πρακτική αυτή θα καταγραφεί και θα αξιολογηθεί για να εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές όπου κρίνεται απαραίτητο. Ο σχεδιασμός, η τοποθέτηση και η ιδέα προήλθαν από εσωτερικές διαδικασίες του Δήμου σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Κώμη, με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη ρύθμιση της περιοχής που τις ημέρες αιχμής υπάρχει αρκετός κόσμος.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον πρόεδρο της κοινότητας για την πρωτοβουλία στην υλοποίηση του έργου. Η συμβολή του είναι καθοριστική για την επιτυχία αυτών των προσπαθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε από την πινακίδα , μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link.