Δευτέρα 8 Ιουλίου
27.5 C
Tinos

Μήνυμα της Δημοτικής Συμβούλου Αναστασίας Ψάλτη προς τους μαθητές που δίνουν τη δική τους μάχη στις Πανελλήνιες

Με αφορμή  την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων η επικεφαλής της Παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου Αναστασία Ψάλτη , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί μαθητές,

  Σήμερα ξεκινά για εσάς μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της μαθητικής σας ζωής, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις και μ’ αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθειά σας και επειδή έχω βρεθεί στη θέση σας γνωρίζω πολύ καλά ότι η προετοιμασία δεν είναι μια εύκολη διαδικασία γιατί καλείστε να αναμετρηθείτε με τον ίδιο τον εαυτό σας , τις αντοχές σας και τις προκλήσεις.

Θέλω να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες είναι ένα σημαντικό βήμα για τη ζωή σας αλλά όχι καθοριστικό. Οι επιλογές και οι δυνατότητες που έχετε μπροστά σας είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, φροντίστε να παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Να θυμάστε ότι η ψυχραιμία και η αυτοπεποίθηση είναι οι σύμμαχοί σας. Έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.

Προσωπικά και όλη η τοπική κοινωνία, γονείς και εκπαιδευτικοί είμαστε δίπλα μας  και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είμαστε υπερήφανοι για εσάς.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

 

Η Αναστασία Ψάλτη Γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου Τήνου στην Πάρο συζητά για τη Βιώσιμη ανάπτυξη

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και γραμματέας του δημοτικού...

Ερώτημα της Αναστασίας Ψάλτη στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Η Αναστασία Ψάλτη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ απέστειλε...

Δήλωση Αλλαζουμε – Αναστασίας Ψάλτη για την σημερινή ορκωμοσία

Αναστασία Ψάλτη, Δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ...