Παρασκευή 5 Ιουλίου
23 C
Tinos

Κοπή πίτας Δημοτικής Κοινότητας Κώμης Τήνου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε και η Δημοτική Κοινότητα Κώμης, χθες Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 το απόγευμα, στην ενοριακή αίθουσα του χωριού

Παρών στην εκδήλωση ήταν η έπαρχος Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Αναστασία Ψάλτη, αντιδήμαρχοι, μελη και πρόεδροι άλλων Δημοτικών κοινοτήτων κάτοικοι και φίλοι των γυρω χωρίων.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος Ιωάννης Πόντης οπου ευχαρίστησε το τους χωριανούς και τους ευχήθηκε μία χρονιά με υγεία, αγάπη και συνεργασία στη συνέχεια μετέφερε ευχές η έπαρχος Τήνου οπου έκανε και μια αναφορά για τα επόμενα έργα της Περιφέρειας στην ευρύτερη περιοχή των κατω μερών.

Μετά το λογο πηρε ο ΔήμαρχοςΤήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς μεταφέροντας ευχές για μία χρονιά συνεργασίας ακόμη ευχαρίστησε παλιούς συμβούλους και συνεργάτες που είναι στο πλάι του όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ.Αναστασία Ψάλτη μετέφερε ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία ελάτη υγεία.

Ακόμη ο πρόεδρος διάβασε μήνυμα του βουλευτή κυκλάδων της Νέα Δημοκρατία κ.Φίλιππου Φόρτωμα, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παραστεί στην εκδήλωση.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού πατέρας Ιγνάτιος Ρέγες και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Μάκης Ανδριώτης (Κατσιμπίρης)

Πάντα τυχερός Μάκη!

Ξεκινάνε οι προετοιμασίες για την φετινή “Γιορτή της Αγκινάρας” στην Κώμη

Το Σάββατο 6 Απριλίου, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για...

Οι «θησαυροί» της Κώμης!

Tη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, οι μαθητές και οι...

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών Ιατρών για το μήνα Φεβρουάριο

Το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών για τον μήνα...

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Ενωτικού Συλλόγου Κώμης – Περάστρας – Μοναστηρίων στην Αθήνα

Νιώθουμε συγκίνηση και υπερήφανεια που εκπροσωπούμε τον Ενωτικό Σύλλογο...