Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Η έπαρχος Τήνου για τη χθεσινή εκδήλωση του Τμήματος Τήνου, του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

Στη χθεσινή εκδήλωση του Τμήματος Τήνου, του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO είχα τη χαρά να καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου το Διεθνές Κέντρο Χορού και Θεάτρου Μήλου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μήλου, που μαζί με τα παιδιά του Τμήματος Τήνου μας έκαναν μια εξαιρετική παρουσίαση, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο του Τμήματος Τήνου κ. Γεωργία Ράπτη τόσο για την προσφορά της όσο και γιατί μου εμπιστεύτηκε την εισήγηση με θέμα: ” Η θέση της Γυναίκας σήμερα στη Νησιωτική Ελλάδα και πως η τέχνη δύναται να συμβάλει στην ενδυνάμωσή της.”

Ένα θέμα σύνθετο που θέλει αγώνα και προσπάθεια μιας και προς αυτή την κατεύθυνση η τέχνη θα βοηθήσει τη γυναίκα να κατακτήσει κορυφές, να παράξει πολιτισμό και να καταξιωθεί!!

Ευχαριστώ και την κ. Φιλιώ Λούβαρη, από το Κέντρο Χορού και Θεάτρου Μήλου και θέλω να την συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά της.

Όπως είπαμε και στην εκδήλωση, αυτή η θάλασσα που μας χωρίζει μας συνδέει κιόλας σε κοινές δράσεις με τους ανθρώπους των νησιών μας, ένωσε την Τήνο και τη Μήλο με μια αδελφοποίηση των Τμημάτων Χορού και γιατί όχι και άλλα νησιά στο μέλλον με κοινούς στόχους, κοινές κατευθύνσεις και προσπάθειες, για να βιώσουν τα παιδιά μας δράσεις για αυτά και από αυτά!!

Ανανεώσαμε λοιπόν το ραντεβού μας για τα καλύτερα που έρχονται!!

Ξεκίνησε το έργο της διαγράμμισης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου

Ξεκίνησε στην Τήνο, από την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, το...

Έπαρχος Τήνου – Η Περιφέρεια στηρίζει αντίστοιχες διοργανώσεις και στέκεται δίπλα στη νεολαία του νησιού μας!!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Περιστεριώνα μας για την εξαιρετική...

Έπαρχος Τήνου – Συγχαρητήρια στα παιδιά του Τομέα Μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Τήνου

Στα Λύκεια του νησιού σήμερα για την υποδοχή του...