Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση του 12ου Tinos Cup!

Άλλο ένα Tinos Cup έφτασε επιτυχώς στο τέλος του! Σε μια δύσκολη συγκυρία με την απρόσμενη επέκταση της σχολικής χρονιάς, κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συμμετεχόντων!

Στην 12η διοργάνωση του Tinos Cup καταγράφηκαν πολλά ρεκόρ -μεταξύ άλλων των συμμετοχών ομάδων και αγωνιστικών περιόδων- αλλά για εμάς, τους διοργανωτές, το σημαντικότερο είναι τα χαρούμενα πρόσωπα των μικρών ποδοσφαιριστών καθώς αποχωρούσαν από το όμορφο νησί μας!

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που μας επέλεξαν ανάμεσα σε δεκάδες τουρνουά που γίνονται στην Ελλάδα, τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν καθώς και τις ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έδωσαν το παρών! Μεταξύ άλλων στο φετινό Tinos Cup ήταν ο legend Κώστας Κατσουράνης με την Falcons Academy και οι κάτοχοι του Conference League με τον Ολυμπιακό Γιώργος Μασούρας, Παναγιώτης Ρέτσος που μας χάρισαν λίγη από την αύρα τους.

Ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που μας υποστηρίζουν, στον Δήμο Τήνου που αγκάλιασε τη διοργάνωση και φυσικά στον ΠΑΣ Τήνου για την αποτελεσματική συνεργασία!

Tinos Cup For Ever!

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τα παιδιά Κ-6 του ΠΑΣ Τήνου (ΦΩΤΟ)

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ Κ-6 : Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τα...

Tinos Talks : Επεισόδιο #43

Καλέσμένος μας σήμερα είναι ο Φραγκίσκος Λούβαρης, πρόεδρος του...

Π.Α.Σ. Τήνου: Προσφορά και Αγάπη προς την Κοινότητα ΑΜΕΑ

Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να συμβαδίζει με την κοινωνική...

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Τήνου (ΦΩΤΟ)

Τελευταίος αγώνας για το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας...