Κυριακή 20 Οκτωβρίου
19 C
Tinos

Εορτασμός Αγίου Αρτεμίου στη Μεγαλόχαρη Τήνου (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία υπό του Ιεροκήρυκος του Πανιέρου ναού, των Κληρικών εκ των Ιερών Μητροπόλεων Νικαίας, Νέας Σμύρνης, Τρίκκης και Σάμου προ του πέρατος της οποίας εψάλλη Δοξολογία προς τιμήν της Ηγεσίας, των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Διοικητού, των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Αστυφυλάκων του Αστυνομικού Τμήματος της Ιεράς Νήσου Τήνου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ εκήρυξε τον θείον λόγον αναφερόμενος στον βίο του Αγίου Αρτεμίου.

Προ του πέρατος της Δοξολογίας ο Αστυνόμος Α’ Αλέξανδρος Μανίκας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου, μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ ευχόμενος στην Ηγεσία και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας και ιδιαιτέρως του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, υγεία, ενδυνάμωση και προκοπή στο έργο τους με τις πρεσβείες της Μεγαλόχαρης Παναγίας και του Αγίου Αρτεμίου.

Συμμετείχαν, ο Διοικητής, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Αστυφύλακες του ΑΤ Τήνου, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, ο Γενικός Γραμματέας της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων, ευλαβείς Χριστιανοί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ψήφισμα εκδημίας Θρασύβουλου Αρμάου – Αγ. Τριάδος Σκλαβοχωρίου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ...

Αναβολή του Αγώνα Π.Α.Σ. Τήνου – Α.Σ. Πανσιφναϊκός λόγω της Τραγικής Απώλειας του Θανάση Γεωργούλη

Ο προγραμματισμένος αγώνας για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων...

«Ψέμα στο ψέμα» – Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

«Ψέμα στο ψέμα» Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας   Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου...

Η Υδρούσα Τήνος – (Ανοικτή επιστολή μέρος 6ο)

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Η ΥΔΡΟΥΣΑ ΤΗΝΟΣ  , (6) μέρος έκτο ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ...