Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Δήμαρχος Τήνου – Δεν “δικαιώνεται” έτσι το παρελθόν

Αγαπητοί συμπολίτες,

Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες μια προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν μια αρνητική εικόνα για τη Δημοτική Αρχή. Με ανυπόστατες καταγγελίες, πετώντας λάσπη στον “ανεμιστήρα”, αποποιούνται των ευθυνών τους και χωρίς να ψελλίσουν την παραμικρή πρόταση, απλά κριτικάρουν. Πλέκονται λοιπόν σενάρια για να περνάει η ώρα ευχάριστα, τη στιγμή που ως Δημοτική Αρχή τρέχουμε να μαζέψουμε τα αμάζευτα…

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να προχωρήσει τίποτα για τον Δήμο που υπηρέτησαν. Γι’ αυτό ας πάψουν να εκφράζουν ενόχληση γιατί δείχνει σαν να θέλουν να επηρεάσουν την έκβαση των δημοτικών θεμάτων, τα οποία μάλιστα έπρεπε να είχαν λυθεί επι των ημερών τους. Δεν “δικαιώνεται” έτσι το παρελθόν.

Η αποφυγή του επιθετικού λόγου από πλευράς μας και η μη αναφορά σε λεπτομέρειες ενεργειών της πρώην δημοτικής αρχής – που αποδοκιμάστηκαν και εκλογικά – δεν είναι αδυναμία. Είναι απλώς αποφυγή τοξικότητας και διασφάλιση ενότητας. Δεν κοιτάμε πίσω, πάμε μπροστά!

Λυπούμαστε αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο που έχουν πάρει. Οι πολίτες γνωρίζουν.

Η Δημοτική Αρχή, με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει το έργο της με τόλμη και αποφασιστικότητα, με σκληρή και καθημερινή δουλειά, με σχέδιο και όραμα για μια καλύτερη Τήνο.

Εμείς απαντάμε στην τοξικότητά τους με έργα και κινήσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, μαζεύοντας το χάος των προηγούμενων ετών, βάζοντας σταθερά βάσεις και προγραμματίζοντας με σεβασμό ένα αύριο που αξίζει σε όλους τους Τηνιακούς.