Σάββατο 27 Ιουλίου
28.8 C
Tinos

2η Βιωματική Εκπαιδευτική Δράση – Περπάτησε, Μάθε, Ζήσε την Τήνο σου!

Η Κοιν.Σ.Επ “Το Μπατίκι” , μετά από την επιτυχημένη 1η Βιωματική Δράση στο Αγάπι και το Σκλαβοχωριό, αφουγκραζόμενη τις πολυεπίπεδες ανάγκες που έχουν παιδιά και γονείς, θα διοργανώσει την 2η Βιωματική Περιβαλλοντική Εκπαιδευτική Δράση για Παιδιά “Περπάτησε, Μάθε, Ζήσε την Τήνο σου” την Κυριακή, 13/11/2022, από τις 11.00 έως και τις 14.00 μ.μ.
Η δράση περιλαμβάνει :

  • Πεζοπορία μέσω του δικτύου μονοπατιών με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον Φαλατάδο, διασχίζοντας τα χωριά Μυρσίνη και Στενή, διάρκειας περίπου 1 ώρας και 30 λεπτών.
  • Δράση εκπαιδευτικού περιεχομένου από την κα Λαγουρού Πηνελόπη ,MSc διατροφολόγο – διαιτολόγο, με ειδίκευση στη Διατροφή και την Άσκηση, εντός του Δημοτικού Σχολείου του Φαλατάδου υπό τη φιλοξενία του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φαλατάδου.

Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα κοντά στη φύση!

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 12/11/2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων. Σχετικά με το πρόγραμμα και τι πρέπει να έχετε μαζί σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό μήνυμα αμέσως μετά την κράτηση της θέσης σας.

Περιμένουμε με χαρά τις συμμετοχές σας στο τηλέφωνο +306972077436 (08.00 – 16.00) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tinos.tompatiki@gmail.com.
Υ.Γ.: Παρακαλούνται οι Σύλλογοι, όπως προωθήσουν το παρόν στα μέλη τους.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Κοιν.Σ.Επ.

ΚοινΣΕπ “Το Μπατίκι” – Ανακοίνωση Εσπερίδας

Το Σάββατο, 06/05/2023 και ώρα 19:00 μ.μ. στη Μοσχούλειο...

Η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας διαχρονική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής

Μείναμε έκπληκτοι από την ανακοίνωση της ΚΟΙΝΣΕΠ «Μπατίκι» σχετικά...

ΚοινΣΕπ “Το Μπατικι”: Εκπαιδευτικός Περίπατος του Γυμνασίου Τήνου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικός περίπατοςομάδας μαθητών...