Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

Ενωμένοι για το νησί μας : Δήμαρχος Τήνου «Απών»

Η αποψινή ματαιωθείσα από πλευράς Δημοτικής Αρχής, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υποδηλώνει μόνο απαξίωση των θεσμών.

Υποδηλώνει πλήρη απαξίωση των δημοτών της Τήνου και κυρίως αυτων που την εξέλεξαν.

Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η κατηφόρα θα συνεχιστεί για ενα χρόνο ακόμα.

Οι απαντήσεις κύριε Δήμαρχε δίνονται στο ναό της Δημοκρατίας, στο Δημοτικό μας Συμβούλιο και όχι μέσω δελτίων τύπου δέκα λεπτά πριν την προγραμματισθείσα Συνεδρίαση του Δ.Σ.

Η εικόνα της αποψινής Συνεδρίασης με απούσα την Δημοτική Αρχή στο σύνολο της, παρα την παρουσία αρκετων δημοτών που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τα υπο συζήτηση θέματα, αποκρουστική και πρωτόγνωρη.

Φίλοι συνδημότες Τηνιακοι,
γίνεστε μάρτυρες πρωτόγνωρων γεγονότων, που ευτελίζουν το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας και θυσιάζουν καθε δημοκρατικό θεσμό στον βωμό του πολιτικού συμφέροντος του Δημάρχου.

Συνειδητοποιήστε το μέγεθος του πολιτικού τυχοδιωκτισμου που χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Τήνου και δώστε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία 4 χρόνια τον τόπο μας.

Δείτε Live τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

https://www.youtube.com/live/1p1B0bUrgkM?feature=shared ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ                                                       Αριθμός Συνεδρίασης: 14/2024 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                     Αριθ....

Προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης στη Χώρα της Τήνου

11/07/2024 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της ζημιάς...

Ο Δήμος Τήνου αποχαιρετά τον Βασίλη Σελέντη

Η τοπική μας κοινωνία θρηνεί την απώλεια ενός αγαπητού...